Tom Hanks és csinos felesége együtt gáláztak - Mutatjuk a SAG Awards sztárpárjait

Csak úgy hemzsegtek a sztárpárok a SAG Awards díjátadó gálán.

tom-hanks

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Vasárnap este rendezték meg a SAG Awards díjátadó gálát, immár 26. alkalommal jutalmazta az év legjobbjait a SAG-AFRA színészszakszervezet. Az estén rengeteg sztárpár tette tiszteletét. Tom Hanks és felesége, Rita Wilson is önfeledten pózolt a fotósoknak az esemény vörös szőnyegén.

Tom Hanks és Rita Wilson Hollywood egyik leghosszabb házasságát mondhatja magáénak, 32 éve mondták ki a boldogító igent. A sármos színész szereti, ha élete párja elkíséri a fontos eseményekre, így a Golden Globe után innen sem hiányozhatott oldaláról. 

Nem ők voltak az egyetlen sztárpár, akik szerelmesen gáláztak, fotókon mutatjuk a SAG Awards legszebb párjait.

Kiút a gyermekkori traumákból - Hogyan építhetjük újra életünket?

A Femina Klub februári vendége Kovács András Péter humorista, író lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy szenvedélybeteg szülők gyerekeiként hogyan lehet talpra állni felnőttként. Milyen sérüléseket szereznek ezek a gyerekek, hogyan próbálnak meg túlélni? Mi történik egy olyan családban, ahol az egyik vagy mindkét szülő szenvedélybeteg? Van-e kiút, felnőttként milyen lépéseket tehetünk a múltbeli sebek gyógyítása érdekében?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. február 26. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Ezt is szeretjük