Ez a gyönyörű színésznő Tom Cruise új párja: 20 évvel fiatalabb kolléganőjébe szeretett bele
Tom Cruise beleszeretett Hayley Atwell színésznőbe.

tom-cruise-cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

Tom Cruise és Katie Holmes 2012-ben váltak el egymástól hét évnyi házasság után. Azóta a színészt pár kolléganőjével hírbe hozták, például Olga Kurylenkóval, de ezek csak a pletyka szintjén maradtak meg.

Úgy tűnik, az 58 éves sztár viszont már tényleg nem az agglegények életét éli, a Mission: Impossible hetedik részének forgatásán találta el Ámor nyila.

Tom Cruise és Hayley Atwell a forgatáson szerettek egymásba

Az elmúlt két napban számos lap beszámolt arról, hogy a készülő akciófilm forgatásán Tom Cruise több kollégáját is káromkodva kiosztotta, mivel azok nem tartották be a kétméteres távolságtartást egymástól munka közben, egyeseknek annyira elegük lett a színész viselkedéséből, hogy inkább felmondtak. Állítólag hónapok óta növekedett a feszültség a forgatás alatt, hiszen jelen pillanatban számos stúdió és producer figyeli a Mission: Impossible forgatási munkálatait annak érdekében, hogy lemásolják, hogyan is lehet a koronavírus alatt levezényelni biztonságosan egy filmkészítést. Bár több kollégának elege lett az 58 éves sztárból, ez azért nem mondható el mindenkiről, a női főszerepet játszó, 38 esztendős Hayley Atwell-lel elég közel kerültek egymáshoz, írta meg a The Sun.

GettyImages-1229090869
Fotó: Pacific Press / Getty Images Hungary

A lap úgy tudja, hogy látták őket kézen fogva Londonban, és valószínűleg hamarosan a nyilvánosságra hozzák a kapcsolatukat.

- Tom és Hayley már az első naptól kezdve vonzódtak egymáshoz. A karantén és minden egyéb nehézség még közelebb hozta őket egymáshoz, mostanra lényegében elválaszthatatlanok lettek - mesélte a bennfentes.

Miután leállnak a forgatással, a két sztár utána mindig találkozik egymással, a forrás szerint nagyon jól megértik egymást, és boldogok együtt.

GettyImages-1197381595
Fotó: David M. Benett / Getty Images Hungary

Hayley Atwell Londonban született, színészi iskolába járt, miután 2005-ben lediplomázott, színházban játszott, de később a filmezés is egyre jobban érdekelte. A magyar rajongók olyan filmekben láthatták, mint az Amerika Kapitány-mozik, az Ant-Man, a Bosszúállók: Végjáték, a Barátom, Róbert Gida vagy a Hamupipőke. 

Goldie Hawn és Kurt Russell Hollywood egyik legösszetartóbb sztárpárja

Képes összeállításunkban megnézheted, mennyire gyönyörű párt alkot közel negyven éve Goldie Hawn és Kurt Russell.

Ezt is szeretjük