Tom Cruise-t a vörös szőnyegen szégyenítették meg: videón a világsztár reakciója

A világsztár éppen interjút készült adni, mikor a semmiből megtörtént vele az egyik legkellemetlenebb nyilvános élménye.

Tom Cruise kínos videója
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Retikül
Top olvasott cikkek

2005-ben mutatták be a Steven Spielberg rendezésében készült Világok harca című filmet, melynek főszerepét, Ray Ferriert,  az elvált, kétgyermekes apukát Tom Cruise játszotta. A londoni premier azonban nem éppen úgy sült el a világsztár számára, ahogy azt tervezte. 

A kínos videó mai napig körbejárja az internetet

A bemutatón egy magát újságírónak álcázó férfi megpróbálta megviccelni azzal, hogy jéghideg vizet spriccel az arcába. A videón az látszott, ahogy Cruise interjút adott az imposztornak, majd a férfi pár másodperc elteltével egy vízipisztollyal arcon spriccelte a világsztárt. Pillanatnyi zavarában Cruise először felnevetett, majd megkérdezte a férfitől, hogy mégis miért csinálta ezt. A szituáció itt vett kissé kellemetlen fordulatot, hiszen mikor a vízipisztolyos támadó kitérve a válasz elől hátrálni kezdett, Cruise karon fogta, közelebb húzta magához és sokkal erőteljesebb hangnemben újra kérdezte, hogy mi volt a férfi motivációja. 

- Mi ebben olyan vicces? Ez nevetséges - mondta Cruise.

- Ne fusson el. Itt vagyok, hogy interjút adjak neked, és te ilyen csúnya dolgot csinálsz... ez hihetetlenül durva. Tudod mit, te egy bunkó vagy. Egy bunkó vagy! - tette hozzá a színész, miközben a férfi elsétált.

A Fox News értesülései szerint a rendőrség őrizetbe vette a férfit, valamint letartóztattak még három embert, akik videóra vették az esetet. Óvadék ellenében néhány óra múlva szabadon engedték őket. 

Természetesen Tom Cruise karrierje a mai napig is szárnyal, a 61 éves színész két új Mission Impossible-filmben is látható, 2022-ben pedig megjelent az utóbbi éveinek nagy dobása, a Top Gun: Maverick, ami az 1986-os Top Gun folytatása volt. 

David Beckham a kamerák előtt buktatta le feleségét: Victoria Beckham kínos helyzetbe került

Vicoria Beckham szerint szegény családból származik, futballsztár férje azonban ezt megcáfolta.

Elolvasom

Cover-fotó: GettyImages

DOGZ Fesztivál a Városligetben!

Szeptember 7-én kutyás bemutatókkal, falkasétával, izgalmas előadásokkal, tanácsadással és gyerekprogramokkal vár mindenkit az év legnagyobb kutyás rendezvénye. Regisztráció az ingyenes rendezvényre.

Promóció

Ezt is szeretjük