Tom Cruise ezeket parancsolta meg Katie Holmesnak a válásuk után: szigorú szabályokat kellett betartania
Tom Cruise szigorú szabályokat írt elő Katie Holmesnak a válásuk után.

tom-és-katie-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Pont idén lett tíz éve, hogy Tom Cruise és Katie Holmes hat év házasság után elváltak, mindenkit meglepetésként ért akkor a hír, hiszen úgy tűnt, jól megvannak egymással.

Hivatalosan sosem nyilatkoztak válásuk okáról, de akkoriban a pletykalapok arról írtak, Holmes meg akarta védeni kislányukat, Surit a Szcientológia Egyháztól. A válás gyorsan lezajlott, a színésznő 2012 júniusában adta be a hivatalos dokumentumokat, napokkal később az ügyvédeik bejelentették, hogy megegyeztek Cruise-zal mindenről, a gyerek felügyeleti jogait pedig Holmes nyerte meg. A színész volt nejével egy külön szerződést is aláíratott, írta meg a RadarOnline.

Tom Cruise Katie Holmesra vonatkozó szabályai a válásuk után

Több egykori szcientológus beszámolt arról az elmúlt években, mennyire nehezen tudtak megszabadulni az egyháztól. Bár a színésznő gyorsan maga mögött tudhatta a múltját, a Top Gun sztárja gondoskodott arról, hogy ne legyen annyira egyszerű az élete.

GettyImages-72605690
Fotó: Handout / Getty Images Hungary

Katie aláírt egy záradékot a válási egyezségében, mindez megakadályozza őt abban, hogy kellemetlen helyzetbe sodorja Tomot, nem nyilatkozhat sem róla, sem a szcientológiáról, illetve a válást követő öt évben nem randizhatott senkivel sem nyilvánosan - árulta el a lapnak egy bennfentes.

Persze találkozgathatott férfiakkal, de mindezt titokban kellett megoldania, például nem mutatkozhatott a párjával nyilvános eseményeken, sőt, még Surinak sem mutathatta be a férfit. Ez hatással volt a Jamie Foxxszal való kapcsolatára is, 2013-ban jöttek össze, de nem erősítették meg, hogy együtt lennének, csak 2019-ben, a MET-gálán vállalták fel szerelmüket, igaz, abban az évben külön is váltak az útjaik.

 

GettyImages-1439951013
Fotó: Taylor Hill / Getty Images Hungary

- Katie annyira el akart válni, hogy beleegyezett a feltételekbe, kapott 4,8 millió dollár gyerektartást, plusz további 5 millió dollárt, ami őt illette meg.

Ha megszegte volna a szabályokat, akkor Cruise visszakérte volna az összes fillért, amit kifizetett a színésznőnek.

Suri Cruise napjainkban

Nézd, milyen szép tini lett az egykori sztárpár lányából!

Cover- és ajánlóképek: Getty Images Hungary

Ezt is szeretjük