Tom Cruise és állítólagos barátnője így jelentek meg Wimbledonban: Hayley 20 évvel fiatalabb a színésznél
Tavaly december óta pletykálják, hogy Tom Cruise és Hayley Atwell egymásba szerettek a forgatáson.

tom-cruise-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A hétvégén ért véget a wimbledoni teniszbajnokság, amelyre világsztárok is szívesen ellátogatnak. Tom Cruise sem hagyhatta ki az eseményt, az 59 éves színész azonban nem egyedül érkezett a meccsre.

Két kolléganője, Pom Klementieff és Hayley Atwell is vele voltak, a színésznőkkel együtt forgatja a Mission: Impossible-filmek hetedik és nyolcadik részét. Még tavaly decemberben közölték a lapok, hogy Cruise és a nála húsz évvel fiatalabb Atwell egymásba szerettek, ám a két színész erre a híresztelésre azóta sem reagált semmit.

Tom Cruise és Hayley Atwell Wimbledonban

A bajnokság szombati napjára mentek el hármasban, Atwell és Cruise is széles mosollyal pózoltak a fotósoknak. Az egyéni női döntőbajnokságot tekintették meg, amelyben az ausztrál Ash Barty legyőzte a cseh Karolina Pliskovát.

Pom Klementieff, Tom Cruise és Hayley Atwell.
Pom Klementieff, Tom Cruise és Hayley Atwell.
Fotó: Karwai Tang / Getty Images Hungary

A meccs alatt is készültek róluk fotók, amelyeken látszott, mennyire jó az összhang köztük. A két híresség tavaly ismerkedett meg egymással a Mission: Impossible hetedik részének forgatásán. 2020 decemberében robbant a hír, hogy állítólag egymásba szerettek.

Tom és Hayley már az első naptól kezdve vonzódtak egymáshoz. A karantén és minden egyéb nehézség még közelebb hozta őket egymáshoz, mostanra lényegében elválaszthatatlanok lettek - mesélte a The Sunnak egy bennfentes.

Ha leálltak a kamerák, órákon át beszélgettek még egymással, tette hozzá.

A testbeszéd sokatmondó itt: Tom Cruise és Hayley Atwell egymáshoz simultak itt éppen, míg Pom Klementieff és a színész között kiszúrható a távolság.
A testbeszéd sokatmondó itt: Tom Cruise és Hayley Atwell egymáshoz simultak itt éppen, míg Pom Klementieff és a színész között kiszúrható a távolság.
Fotó: Karwai Tang / Getty Images Hungary

Amikor decemberben kijött ennek híre, mindenki várt a két színésztől egy reakciót, azonban egyikőjük sem erősítette meg, vagy cáfolta meg a pletykát.

Tom Cruise magánélete mindig is nagyon érdekelte a médiát: Nicole Kidmannel még a Mint a villám forgatásán szerettek egymásba, de végül 2001-ben végleg elváltak egymástól, utána együtt járt Penélope Cruzzal, de vele végül 2004-ben szakítottak, Katie Holmes 2005-ben jött az életébe, még egy kislányuk is született, Suri, de végül 2012-ben elváltak.

Az elmúlt kilenc évben nem volt komoly kapcsolata, amit a nyilvánosság előtt is felvállalt volna.

Tom Cruise gyerekei

Képes összeállításunkban megnézheted, hogyan festenek napjainkban Tom Cruise gyermekei.

Ezt is szeretjük