Fotók! 18 évvel ifjabb macsóval él a csúf Tilda Swinton
Tilda Swintonék egyáltalán nem mindennapi körülmények közt élnek, mégis mindenki jól érzi magát.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Tilda Swinton nem az a fajta színésznő, aki a bulvárlapok visszatérő vendége. Pedig cseppet sem unalmas körülmények között él, ha éppen nem forgat. 

Először is, adva van a 47 éves angol sztár, akiről, valljuk be, nem az jut első pillantásra az eszünkbe, hogy micsoda dögös teste van, és vajon miket művelhet vele az ágyban.

Ő inkább amolyan intellektuális szépség – nem véletlenül kapta meg a Michael Clayton-béli alakításáért az Akadémia díját -, akit esze és sugárzó tehetsége tehet gyönyörűvé, mint a Narnia krónikái gonosz jégtündérének megformálásakor.

De pokolian csúnyává is, mint amilyen a Young Adam című drámában volt Ewan McGregor oldalán.

Mennyi is az annyi?

No, de jöjjön élete szerelme – pontosabban szerelmei, merthogy kettő is van mindjárt, akikkel felváltva megosztja ágyát. Az egyik, a régebbi, egyben 11 éves ikrei – Xavier és Honor - apja, a 69 éves drámaíró, John Byrne.

A másik pedig a nem egészen harmincéves Sandro Kopp, német származású és nem mellesleg kimondottan jóképű művész.

És a helyzet bonyolultságát fokozandó, Byrne-nak két éve van egy másik kedvese is, a 43 éves Jeanine Davies, aki ugyanannál az edinburgh-i színháznál dolgozik, ahol a férfi 1985-ben Swintont is megismerte.

Még a mai ferdült erkölcsű világban is furcsák az ilyen viszonyok, talán éppen a nyílt felvállalás miatt, mindenesetre a csodálatos négyes egy fedél alatt lakik – megosztva így az ikrek gondozásának felelősségét is -, és cseppet sem zavartatják magukat.

Byrne a kétkedőknek bevallotta, hogy nem hagyott alább vonzalma a színésznő iránt akkor sem, amikor beleszeretett a másik hölgybe.

- Tilda és én még mindig együtt vagyunk, persze tudom, hogy ez többeket zavarba hoz, de el kell fogadni, hogy minden kapcsolat más dinamikájú. Mi azonban civilizált ember módjára megegyeztünk, és szerintem nincs ezen semmi megbotránkoztató. Természetesen érthető, hogy sokan kíváncsiak, de ez tényleg a mi ügyünk. A lényeg, hogy működik, és mindenkinek jó így - mesélte a férfi.

Állításuk szerint ez nem nyitott kapcsolat, hiszen az azt feltételezné, hogy gyakran váltogatják a partnereiket, ők azonban kitartanak a választottjaik mellett - még ha két partner között nem is akarnak egyik vagy másik javára dönteni.

- Sandro és én együtt utazzuk körbe a Földet. És amit még tudni kell rólunk, az az, hogy nagyon boldogok vagyunk – tette hozzá az Oscar-díjas színésznő. Tilda Swintont legközelebb a november 19-én bemutatásra kerülő, Az irányítás határai című Jim Jarmusch filmben lehet majd látni a magyarországi mozikban.
Ezt is szeretjük