Az elveszett ereklyék fosztogatói sztárja ilyen dögös bikiniben: 56 évesen kirobbanó formában van Tia Carrere
Tia Carrere bikiniben mutatta meg alakját.

Az.elveszett.ereklyek.fosztogatoi2.Relic.Hunter2.2000 11
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Tia Carrere Az elveszett ereklyék fosztogatói című sorozatból lehet ismerős sokaknak, de játszott még a Wayne világa és a True Lies - Két tűz között című akciófilmben is, utóbbiban Arnold Schwarzenegger volt a partnere.

A filippínó származású amerikai színésznő a '90-es évek egyik szexszimbóluma volt, napjainkban is remek formában van, ezt bizonyítja az Instagramjára feltöltött új bikinis képe.

Így fest most Tia Carrere

Az 56 éves színésznő és énekesnő egy fekete bikiniben fotózkodott, az újévet és a szülinapját is a Bahamákon töltötte, ott készült róla az alábbi dögös felvétel.

A sport- és az étkezési rutinjáról az elmúlt években nem túl sok információt osztott meg, de az látszik rajta, hogy valamilyen mozgást beiktat az életébe. 2021 tavaszán az Instagramon azzal viccelődött, nem tudja, hogy a konyhába menjen enni, vagy inkább biciklizzen. A végére odaírta: "A bringázást választom!" - szúrta ki a Women's Health magazin.

Az InBetweennek adott interjújában bevallotta, nem az a típus, aki túl sokat stresszelne azon, hogy mit eszik, és mennyit mozog, de volt már olyan szerepe, ami miatt jobban odafigyelt az életmódjára.

GettyImages-1448626245
Fotó: Frazer Harrison / Getty Images Hungary

- Amikor 23 évesen forgattam a Wayne világát azokban a rövid, szűk ruhákban és bikinikben, sokkal több figyelmet kellett szánnom az evésre és a sportra. Ezt sosem csináltam egészségtelen módon, és nem váltam megszállottá, csak tudatában voltam annak, hogyan is akartam kinézni a filmben.

Julia Roberts barátnőjét játszotta a Micsoda nőben

Képes összeállításunkban megnézheted, mennyit változott az évek alatt Laura San Giacomo.

Instagram vs. valóság - A csillámpor alatti igazságról őszintén

A Femina Klub februári vendége Kajdi Csaba modellügynökség tulajdonos, influenszer lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogyan befolyásolja az emberek önképét a közösségi média, milyen árnyoldalai vannak a modellkedésnek, illetve mennyit számít a forma (szépség) mögötti tartalom (személyiség) a siker elérésében?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. február 27. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Cover- és ajánlóképek: COOL TV Sajtóklub

Ezt is szeretjük