Thomas Anders autója vezetés közben gyulladt ki: a Modern Talking énekese pont fiával utazott
Thomas Anders Instagram-oldalán osztotta meg, milyen szörnyűségben volt részük a fiával.

thomas-anders-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Thomas Anders, a Modern Talking énekese Instagram-oldalán jelentette be, milyen szörnyű élmény érte őt és 19 éves fiát, Alexandert.

Éppen Ibizán nyaraltak kettesben, és az utcai terepjárójukkal közlekedtek éppen, amikor hirtelen azt vették észre, hogy füstölni kezdett a jármű, majd végül ki is kigyulladt.

Thomas Anders autója kiégett

Az 58 éves sztár közösségi oldalára számos felvételt töltött fel, az alábbi fotó már a tűzoltók kiérkezése után készült, ahogy látszik, az autó teljesen rommá égett. Több rajongója sajnálatát és együttérzését fejezte ki, emellett rengetegen feltették neki a kérdést, hogy ugye minden rendben van vele és a fiával.

Az énekes egy hosszabb posztjában számolt be az élményeiről.

- Kedveseim, sokan kérdeztétek, mi történt Ibizán pontosan, és jól vagyunk-e. Természetesen még mindig sokkos állapotban vagyunk, de a legfontosabb dolog, hogy nem sérültünk meg, és jól vagyunk. Az apja-fia nyaralásunk során a terepjárónk motorháztetője hirtelen és erősen füstölni kezdett. Kellemetlen szag terjengett a vezetőfülkében, és a gázpedál is már csak lenyomva maradt. Semmi nem működött - magyarázta.

Szerencsére volt annyi lélekjelenlétük, hogy lesodródjanak az útról, majd ezután gyorsan elhagyták a füstölgő járművet.

- Az autó néhány percen belül lángra kapott, szemtanúi voltunk annak, ahogy leégett teljesen. A rendőrség és a tűzoltó is gyorsan kiért a helyszínre. Egyelőre nem tudjuk, mi okozta a tüzet.

Jelenleg azt vizsgálják a szakértők, hogy műszaki hiba, rövidzárlat vagy egy rossz kábel okozta-e a tragédiát, Anders hozzátette, lehet, sosem derül ki a tűz pontos oka, ugyanis az autóból nem sok maradt.

- A tény az, és ennek egyébként nagyon örülök, hogy mindkettőnknek csodálatos őrangyalai vannak. Remélem, sikerült megnyugtatnom kicsit mindenkit, vigyázzatok magatokra! - fejezte be mondandóját az énekes.

Thomas Anders és felesége

Képes összeállításunkban megnézheted, milyen szép párt alkot Thomas Anders és felesége, Claudia.

Modern idők - Ősi viselkedés avagy az emberi természet alapjai

A Femina Klub novemberi vendége Csányi Vilmos etológus lesz, akivel többek között arról beszélgetnek Szily Nórával, az estek háziasszonyával, miért okoz ennyi feszültséget ősi, biológiai örökségünk a modern nyugati civilizációban.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2022. november 21. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük