Thomas Anders így csókolta szőke feleségét Ibizán: 21 éve boldog házasok Claudiával
Thomas Anders és felesége között több mint húsz év után is izzik a levegő.

thomas-anders-és-felesége-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Thomas Anderst akkor ismerte meg a világ, amikor Dieter Bohlennel együtt meghódították Európát Modern Talking néven. Olyan slágereik voltak, mint a Brother Louie, a Cheri Cheri Lady vagy a You're My Heart, You're My Soul. Amikor még a zenekarban játszott, Nora férje volt, ám az a házassága tönkrement, mert nagyon elhidegültek egymástól, a válásukat hivatalosan 1999-ben mondták ki, ekkor már három éve Claudia Hess párja volt, akit végül 2000-ben vett feleségül.

Thomas Anders és felesége

A sármos zenész és szép felesége már régóta együtt vannak, ám a szerelmük olyan erős, mint kapcsolatuk kezdetén. Koblenzben élnek fiukkal, Alexanderrel.

- Itt normális családként élhetünk, és ez fontos volt számunkra. Bár néha hiányzik a nagyvárosi levegő. Szeretem például Berlint, de azért mindig várom, hogy hazamenjek. Koblenz a fő bázisunk - nyilatkozta az asszony a Mystylery.com oldalnak.

Ha tehetik, akkor sokat utaznak együtt. A héten Ibizán nyaraltak, ahol szerelmes felvételek is készültek róluk, a képeket Claudia az Instagram-oldalán osztotta meg. Képes összeállításunkban megnézheted Thomas Anders feleségét.

Ezt is szeretjük