Dieter Bohlen párja bikinis istennő: a Modern Talking sztárja a Maldív-szigeteken nyaral Carinával

Dieter Bohlen kedvesével a Maldív-szigeteken lazít.

dieter-bohlen-cover

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Retikül
Top olvasott cikkek

Dieter Bohlen, a Modern Talking egykori tagja nagyon aktív a közösségi médiában, Instagram-oldalát párjával, a nála 30 évvel fiatalabb Carina Walzcal kezeli együtt.

Rengeteg videót megosztanak az életükből, a sztárpár jelenleg a Maldív-szigeteken nyaral, és természetesen az egzotikus helyről rendszeresen bejelentkeznek.

Dieter Bohlen párja bikinis istennő

Ahogy az alábbi felvételen is látszik, Carina igazi bikinis bombanő, biztosan a strandon többen is megcsodálták gyönyörű alakját. Természetesen meg is dolgozik ezért, rengeteget edz, sőt, előfordul, hogy párja is csatlakozik hozzá.

2006-ban ismerkedtek meg egymással, akkor a zenész már túl volt két sikertelen házasságon. Mallorca egyik szórakozóhelyén leszólította az akkor 22 esztendős barna szépséget a bárpultnál, hogy meginvitálja egy italra. A lány eleinte visszautasította a férfi közeledését, mert túl nagynak gondolta a köztük lévő 30 évnyi korkülönbséget, de Bohlen nem adta fel az udvarlást. Végül Carina beadta a derekát, azóta pedig elválaszthatatlanok. Idén lesz 15 éve, hogy egymásba szerettek, így többen eljátszottak a gondolattal, hogy nem terveznek-e esküvőt.

- Ebben a pillanatban kevés esélyét látom ennek. Meg is van a magyarázatom erre, amilyen világot élünk napjainkban, sokkal bonyolultabb egy esküvőt vagy bármilyen ünnepélyes bulit megszervezni - nyilatkozta a 66 éves zenész a Bildnek.

Eddig kétszer nősült meg, Erika Saurlanddel 1983-tól 1989-ig voltak házasok, pár évvel később, 1996-ban beleszeretett Verona Feldbuschba, akit néhány hét ismeretség után vett el Las Vegasban. Nem tartott sokáig a frigyük, rövid időn belül beadták a válási papírokat. Hivatalosan 1997-ben mondta ki a bíróság a válásukat.

Thomas Anders és felesége

Képes összeállításunkban megnézheted Thomas Anders feleségének legszebb estélyi ruháit.

Thomas Anders felesége tűzpiros, csipkés estélyiben gálázott: a Modern Talking sztárja le sem vette róla a kezét

Nézegess képeket!

Elolvasom

Légy szabad! - Merj szembemenni az árral!

A Femina Klub áprilisi vendége Lakatos Márk stylist lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az önmagunk elfogadására való törekvésről beszélget. Hogyan szembesüljünk saját korlátainkkal, tökéletlenségünkkel? Hogyan dolgozzuk fel az életünkben felmerülő elakadásokat? 

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. április 22. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Ezt is szeretjük