Dieter Bohlen párja bikinis istennő: a Modern Talking sztárja a Maldív-szigeteken nyaral Carinával
Dieter Bohlen kedvesével a Maldív-szigeteken lazít.

dieter-bohlen-cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

Dieter Bohlen, a Modern Talking egykori tagja nagyon aktív a közösségi médiában, Instagram-oldalát párjával, a nála 30 évvel fiatalabb Carina Walzcal kezeli együtt.

Rengeteg videót megosztanak az életükből, a sztárpár jelenleg a Maldív-szigeteken nyaral, és természetesen az egzotikus helyről rendszeresen bejelentkeznek.

Dieter Bohlen párja bikinis istennő

Ahogy az alábbi felvételen is látszik, Carina igazi bikinis bombanő, biztosan a strandon többen is megcsodálták gyönyörű alakját. Természetesen meg is dolgozik ezért, rengeteget edz, sőt, előfordul, hogy párja is csatlakozik hozzá.

2006-ban ismerkedtek meg egymással, akkor a zenész már túl volt két sikertelen házasságon. Mallorca egyik szórakozóhelyén leszólította az akkor 22 esztendős barna szépséget a bárpultnál, hogy meginvitálja egy italra. A lány eleinte visszautasította a férfi közeledését, mert túl nagynak gondolta a köztük lévő 30 évnyi korkülönbséget, de Bohlen nem adta fel az udvarlást. Végül Carina beadta a derekát, azóta pedig elválaszthatatlanok. Idén lesz 15 éve, hogy egymásba szerettek, így többen eljátszottak a gondolattal, hogy nem terveznek-e esküvőt.

- Ebben a pillanatban kevés esélyét látom ennek. Meg is van a magyarázatom erre, amilyen világot élünk napjainkban, sokkal bonyolultabb egy esküvőt vagy bármilyen ünnepélyes bulit megszervezni - nyilatkozta a 66 éves zenész a Bildnek.

Eddig kétszer nősült meg, Erika Saurlanddel 1983-tól 1989-ig voltak házasok, pár évvel később, 1996-ban beleszeretett Verona Feldbuschba, akit néhány hét ismeretség után vett el Las Vegasban. Nem tartott sokáig a frigyük, rövid időn belül beadták a válási papírokat. Hivatalosan 1997-ben mondta ki a bíróság a válásukat.

Thomas Anders és felesége

Képes összeállításunkban megnézheted Thomas Anders feleségének legszebb estélyi ruháit.

Ezt is szeretjük