50 éves lett a Rosalinda sztárja: Thalía dögös fürdőruhában ünnepelte a születésnapját
Thalía augusztus 26-án ünnepelte 50. születésnapját.

marimar-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

1971. augusztus 26-án látta meg a napvilágot a telenovellák koronázatlan királynőjének tartott Thalía, akit a magyar közönség leginkább a Rosalinda és a Marimar című szériák főhősnőjeként zárt a szívébe. 

Thalía ilyen szexi volt az 50. születésnapján

Az először színésznőként majd énekesnőként tündöklő sztár a héten töltötte be az 50. életévét. A tőle megszokott módon ünnepelt: hatalmas lufioszloppal, dögös fürdőruhában lépett az ötvenes éveibe. Ő nem az a fajta sztár, aki letagadná a korát, esze ágában sincs hadakozni az idő múlása ellen. Épp ellenkezőleg, sem az éveket, sem a kilóit, sem semmit az életében nem akar számokhoz kötni.

"Boldog születésnapot nekem! Úgy élem az életem, hogy semmit sem tartok számon. Nem mérem, hány kiló vagyok, nem számolom, mennyi hibát vétettem, csak tanulok belőlük, és azt sem, hány ember bántott meg, csak a jóra koncentrálok” - írta a nagy napon közzétett bejegyzésben.

A szülinapos szépség ezzel a hozzáállással elkápráztatta rajongóit, a csodálatukat pedig csak tetézte, milyen dögös volt a szülinapi fotókon. Hibátlan alakján nagyon látszik, hogy fontos számára a mozgás és az egészséges étkezés, de nem esik szélsőségekbe. Nem hisz a sanyargatásban sem, ha például pizzára fáj a foga, nem vonja meg magától azt, szerinte a titok az egyensúly megteremtése.

Képes összeállításunkban mutatjuk, milyen szexi fürdőruhában ünnepelte Thalía az 50. születésnapját, valamint további medencézős képeken nézheted meg a ’90-es évek szappanoperasztárját.

Ezt is szeretjük