A Született feleségek álompárja újra együtt: az 58 éves Teri Hatcher és a 60 éves James Denton friss fotókon
Teri Hatcher és James Denton tökéletesen összeillő páros, akiket ismét együtt láthatnak a nézők a képernyőkön.

teri-hatcher-james-denton
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Teri Hatcher és James Denton rengeteg néző szívét megdobogtatták a Született feleségek álompárjaként, ekkor mindenki a szerelmükért szurkolt. A népszerű sorozatot az ABC csatornán sugározták Amerikában, egészen 2004. október 3-tól 2012. május 13-ig. Hazánkban először a TV2 kezdte el vetíteni a szériát.

A színészek között lévő kémia tagadhatatlan volt, a nézők egyből észrevették a köztük lévő szikrát, amelynek köszönhetően elhihettük, hogy valóban gyengéd szálak fűzik őket egymáshoz. A Született Feleségek Susanja és Mike-ja is a közönségkedvenc párosok voltak a ’90-es évek végén és a 2000-es évek elején, ez pedig máig így van.

Teri Hatcher és James Denton 

A két színészt már együtt láthattuk a Hallmark csatorna Egy csók karácsonyig című karácsonyi filmjében. A 2021 novemberében debütált vígjátékban a Született feleségek után ismét lenyűgözték a nézőket. Éppen ezért mindketten nagyon örülnek annak, hogy a 2023-as évben újra együtt szerepelhetnek a képernyőn, az Álmok szigete című sorozatban. 

Az Entertainment Online-nak meséltek a terveikről és arról, hogy mennyire működik köztük a kémia.

- Imádok veled dolgozni. Egyszerűen könnyű, szórakoztató és igazán különleges - ecsetelte a színésznő.

A cikk az ajánló után folytatódik

Denton szerint is tagadhatatlan a köztük lévő kapocs és az egymás iránti őszinte szeretetük.

- Amikor felvesznek minket a kamerák, mindenki megkapja ezt a bónuszt, ami köztünk van, plusz a kémiát.

A sztárok szerelmespárt alakítottak a Született feleségekben, de kapcsolatuk tragédiával végződött, amikor Mike-ot megölték. Hatcher szerint ez az egyik oka annak, hogy a nézők most imádni fogják az új sorozatukat, amelyben sokkal vidámabb a hangulat. Ezúttal egy házaspárt alakítanak, akik elutaznak az Álmok szigetére, hogy eldöntsék, együtt töltsék-e a következő éveiket.

- Ez lesz a harmadik alkalom, hogy a televízióban összeházasodunk - mondta nevetve a színésznő.

A színész szerint itt sokkal vidámabb a karaktere, mint a Született feleségekben, így ez a szerep közelebb állt hozzá. A színésznő elárulta, hogy kollégájával megbíznak egymásban és nagyon szeretnek együtt dolgozni, ez pedig a végeredményen is meglátszik.

- Ha találkozol valakivel meztelenül, a bokrok között. Na az az ember egész életedben veled marad! - utalt egy ikonikus, vicces jelenetre a Született feleségek-sorozatban.

- Ebben sok igazság van, mert bízni kell az emberekben. Ez a műsor nagy szereplőgárdát kapott, és az emberek mindig a különböző emberekről kérdeznek engem, de én szerencsére az időm 80 százalékát csak Terivel töltöttem. Bíznod kell a másikban, ez pedig ad egy jó hangulatot.

Madison De La Garza párja

A Született feleségek volt a 2000-es évek egyik legnépszerűbb sorozata, az ABC csatorna 2004 és 2012 között játszotta az epizódokat, hazánkban először a TV2 vetítette a szériát, később más adók is ismételték a részeket. A benne szereplő színészek egy csapásra sztárok lettek, nemcsak a felnőtt, hanem a gyerekszínészek is sokak szívébe belopták magukat. Ilyen volt a Gabrielle és Carlos Solis lányát, Juanitát alakító Madison De La Garza is, aki az ötödik évadban debütált.

Cover-kép: Getty Images

Ezt is szeretjük