Az Alkonyat szívtipró Jacobja és szépséges felesége: Taylor Lautner rajong a szőke ápolónőért
Taylor Lautner ezzel a gyönyörű ápolónővel kötötte össze az életét, a 25 éves Taylor Dome jelenti az igaz szerelmet a színész életében.

profimedia-0097682959
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Taylor Lautnert az Alkonyat című filmekből ismertük meg, a sármos Jacob karakterét alakító színész már akkor rengeteg nő szívét elrabolta.

A harmincéves sztár 2018 óta alkot egy párt a gyönyörű Taylor Dome-mal, aki főállásban ápolónőként dolgozik, mellette pedig influencerként is tevékenykedik. Esküvőjüket november 11-én, egy meghitt ceremónia keretein belül tartották meg.

Taylor Lautner felesége 

Az Alkonyat jóképű színésze 2018-ban kezdett el járni a csinos nővérkével, akivel már az elején megvolt az összhang és a vonzalom. A Today szerint a sztár nővére, Makena Lautner Moore nyitotta fel a pár szemét arra, hogy nagyon összeillenek. Testvérének többször is hangoztatta, hogy szerinte Taylor Dome-ban megtalálta a leendő feleségét.

taylor-lautner-talyor-dome
Fotó: Getty Images Hungary/ Jeff Kravitz

A szerelmesek november 11-én egy meghitt ceremónián kötötték össze az életüket a kaliforniai Paso Roblesben, egy baldachin alatt. A pár körülbelül kilencven vendég - köztük Jason Kennedy és felesége, Lauren Scruggs Kennedy - előtt házasodott össze, pontosan egy évvel az eljegyzésük napján.

„2022.11.11.” - írta az Instagramon a sztár az édes fotókhoz. A szépségen egy pazar, hatalmas uszályú ruhaköltemény látható, amelyben úgy festett, akár egy hercegnő. Gyönyörű esküvői képeikkel nem is csoda, hogy a Vogue magazin címlapjára kerültek. Egy próbavacsorát is tartottak az Epoch Estate Wines föld alatti hordópincéjében, a nagy napról pedig több posztban is írtak.

A cikk az ajánló után folytatódik

"Egy kis meghitt és romantikus légkör, hogy megünnepeljük szerelmünket életünk legfontosabb embereivel. A vendégek egy gyönyörű asztalnál ültek kristályszékekben, amelyek visszaverték a környezeti világítást és a helyiséget szegélyező gyertyák fényét. A terem tele volt szeretettel, nevetéssel és izgatott várakozással" - írták egy közös Instagram-bejegyzésben. 

 A csodás esküvőt követően a friss házasok Mexikóba indultak egy tengerparti nászútra, amelyről több fényképet is megosztottak a közösségi oldalaikon. Látszik rajtuk, hogy mennyire élvezik a mézesheteket, ahogyan egymás társaságát is.

Az Alkonyat Jacobja élénkkék fürdőnadrágot viselt, felesége pedig mentazöld, egyrészes fürdőruhát vett fel, miközben a fehér homokos tengerparton sétáltak.

taylor-lautnerék
Fotó: Profimedia

Lautner a Kelly Clarkson Show augusztus 12-ei adásában megerősítette, hogy menyasszonya felveszi a vezetéknevét.

- Már egy néven osztozunk. Szó szerint ugyanazzá váltunk. 

Naomi Biden menyasszonyi ruhája

Joe Biden unokája, Naomi Biden titokban ment férjhez szerelméhez, Peter Nealhez. A ceremóniát szombaton tartották meg a Fehér Házban. A történelem során ez volt a 19. esküvő, amelynek az elnöki rezidencia adott otthont, azonban ez volt az első eset, hogy az amerikai elnök unokája ment férjhez itt.

Cover-kép: Profimedia

Ezt is szeretjük