Szörnyen szétműtötték Tara Reid testét
Bikinis fotókkal
Az alkoholproblémákkal küszködő Tara Reid úgy döntött, bikiniben mutatja meg elcsúfult testét.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Ha Hollywood ronccsá züllött, lecsúszott hírességeit kell megnevezni, szerencsétlen Tara Reid neve előbb-utóbb tutira előkerül.


Pedig a 32 éves színésznő előtt egy igazán fényes karrier lehetősége állt tíz évvel ezelőtt, amikor a Coen testvérek szerepet adtak neki a kultikus Nagy Lebowski című filmjükben.

Egy évvel később aztán az egész világ megjegyezte az akkori tinisztár nevét az Amerikai pitében, ám mindezek ellenére a mai napig nem sikerült befutnia, igaz, az obszcén vígjáték többi szereplője is végül a süllyesztőben kötött ki.

Tegyük azért hozzá, hogy Tara Reid az elmúlt években legalább a B-filmek állandó szereplőjévé nőtte ki magát, a címlapokra rendszeresen mégis botrányai, plasztikái és alkoholproblémái került.

Ijesztően néz ki fonnyadt és ráncos bőre

2007 októberében vonult állítólag először elvonóra, habár ő tagadta ezeket az állításokat, miközben egyre soványabb alakja is csak további találgatásokra adott okot.

Szétműtött mellével már évekkel ezelőtt sokkolta az egész világot, néhány hónapja pedig csontsoványra fogyott alakjával lepte meg a gyanútlan strandolókat. Most azonban megérkeztek a róla készült legújabb bikinis fényképek, amelyeken rosszabbul fest, mint valaha.

Testének vonalaiban már semmi vonzó sem maradt, köszönhetően a sok plasztikai beavatkozásnak, hasán és fenekén a bőr pedig egyszerűen szörnyen fest!

A velünk élő nárcizmus - Hogyan lehet felismerni a nárcisztikus embereket?

A Femina Klub januári vendége Dr. Bánki György pszichiáter szakorvos lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogyan lehet felismerni a nárcisztikus emberek sajátosságait, valamint segít megérteni nárcizmus mibenlétét, kialakulását, környezetre és társadalomra gyakorolt hatását illetve kezelhetőségét.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. január 16. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Az egészben mégis az a legdurvább, hogy vajon miért döntött úgy a színésznő, hogy ilyen állapotban megy a miami strandra, nem beszélve arról, hogy ha már így határozott, miért egy falatnyi bikiniben tette közszemlére szétműtött testét.
Ezt is szeretjük