A 67 éves szupermodell fürdőruhás fotóján ámul az internet: Christie Brinkley bombázóként pózolt
Képeken a '80-as évek manökenjei akkor és most.

christie-brinkley-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Ragyogó mosoly, szikrázóan kék szem, szőke haj, légies alak - a ’80-as évek egyik legnevesebb szupermodellje, Christie Brinkley annak idején úgy festett a magazinok címlapján, mintha csak egy Barbie baba kelt volna életre.

Zsinórban háromszor szerepelhetett a Sport Illustrated fürdőruhás kiadásának címlapján a ’70-es évek végétől a ’80-as évekig. Ezenkívül több mint 500 divatlap választotta címlaplányának. A 67 éves modell a mai napig a szépségiparban tevékenykedik, legutóbb az SBLA nevű kozmetikai márka kérte fel termékei népszerűsítésére.

A '80-as évek sztármanökenjei napjainkban

A sztár természetesen örömmel mondott igent a felkérésre, melynek kedvéért egy merész, fürdőruhás fotózást is bevállalt. Az itt született képek egyikét az Instagram-oldalán osztotta meg: bombázóként festett az elegáns, hófehér darabban. Nem csoda, hogy követőinek elállt a lélegzete a felvétel láttán. 

A sztármanöken nem pusztán a jó géneknek köszönheti, hogy ilyen fantasztikus formában van, sokat tesz fittsége és egészsége megőrzése érdekében. 12 éves kora óta vegetáriánus, ezért zömmel gyümölcsök és zöldségek teszik ki a napi étkezését. A sportot sem hagyná el semmi pénzért, jóga, úszás vagy hosszú séták nélkül el sem tudná képzelni az életét.

- Számomra a helyes étkezés és az odafigyelés egyfajta alapot képez a jövő számára. Hiszen az egészség a legnagyobb kincsünk. Azt gondolom, ez az a dolog, amibe érdemes energiát fektetni - árulta el a Marie Claire interjújában.

A 67 éves Christie Brinkley fotóiról éppúgy árad a magabiztosság és nőiesség, mint amikor annak idején meghódította a divatvilágot. Nem ő az egyetlen híres szupermodell, aki mindezt elmondhatja magáról. Képes összeállításunkban olyan manökeneket mutatunk, akik betöltötték az ötvenet, és éppúgy ragyognak, mint karrierjük csúcsán.

Ezt is szeretjük