Sosem látott belső fotók

4 világsztár fényűző otthona

Kíváncsi vagy, hogyan és hol élnek a legnagyobb sztárok? Most megmutatjuk neked luxuspalotáikat, belülről.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Némelyik sztár a hírek szerint olyan gyakran cserélgeti luxusotthonait, mint az átlagember a zokniját. Hogy az állandó költözésnek mi lehet az oka, nem tudni.

Beverly D'Angelo házának hallja

Talán sehol sem képesek igazán otthon érezni magukat, esetleg rejtett problémái vannak a kívülről tökéletes háznak, vagy egyszerűen jó befektetésnek tartják.

Jó néhány híresség szerint azonban az is gyakran előfordul, hogy a sokat cserélgetett vityillókban kísértetek ütnek tanyát - ezt pedig kevesen viselik el.

Beverly D’Angelo és a letisztult luxus

A Hair egykori dögös Sheilája mindössze 2,18 millió dollárért – körülbelül 545 millió forint – árulja mediterrán stílusú, az 1920-as években épült házát. A Beverly Hills-i kúria igazán meleg otthona lehet bárkinek, aki szereti a faburkolatot, ugyanis az öt hálószobán kívül az egész házban parketta fedi a padlót.

A konyha fehérsége a földöntúli tisztaság érzését kelti, melyet a csempéken látható rajzolat tesz családiassá. A birtokhoz elmaradhatatlanul jár a medence és egy két kocsi részére alkalmas garázs, valamint a személyzet számára fenntartott cselédlak is.

Nicolas Cage és a színorgia

A bociszemű színész többek között olyan alkotásokban jeleskedett, mint a Las Vegas, végállomás, a Corelli kapitány mandolinja, illetve legújabban a Veszélyes Bangkok.

Nicolas Cage láthatólag imádja a színeket

Nos, a sztár egyértelműen azok közé tartozik, akik nem bírnak sokáig megmaradni egy házban, szinte mániákusan vásárolja a luxusbirtokokat. Követhetetlen, éppen melyik háza áll eladás alatt, és melyik van még a birtokában. Állítólag van egy fényűző palotája a Bahamákon, 2006 júliusában pedig Németországban – nagymamája onnan származik - vette meg az Oberpfalz-i Neidstein kastélyt.

Biztos, ami biztos, egy évvel később Rhode Islanden szintén beszerzett egy 12 hálószobás, az Atlanti-óceánra néző kis vityillót, emellett pedig az angliai Somersetben található Midford kastélynak is büszke tulajdonosa.
A galéria képein látható kúria Bel Airben található.

A Tudor stílusban épült háznak olyan legendás tulajai voltak egykor, mint Dean Martin színész és Tom Jones énekes. A 45 éves sztár 1998-ban tett szert a birtokra, és 2006 óta próbál rajta túladni, jelenleg 19,75 millió dollárt – közel ötmilliárd forint - kér érte. A hét hálószobás, pompázatosan élénk színekkel berendezett otthon egy négyezer négyzetméteres területen fekszik, és egyebek között egy privát moziterem, játékterem és borospince is helyet kapott benne.

Anne Rice és a kísértetek

Milyen ház is illene jobban a gótikus rémregények és románcok szerzőjéhez, Anne Rice-hoz, mint egy kísértetjárta kastély. Az írónő, akinek a sztorija alapján készült például az Interjú a vámpírral és a Kárhozottak királynője című hollywoodi horror, egy Rosegate fantázianevű New Orleans-i házban élt 15 évig. Az öt hálószobás, tekintélyes belmagasságú házat még az 1850-es években építették.

Anne Rice kísérteties egykori otthona

Ennek megfelelően berendezése is többnyire antik tárgyakból áll. Bár az egyik legolvasottabb kortárs szerzőnek tartott 67 éves híresség itt írta legjelentősebb regényeit, férje 2002-es halála után nem akart többé a házban maradni. Végül 2004-ben sikerült megszabadulnia a szomorú emlékű laktól. Az új tulajdonos nevét ugyan homály fedi, de minden bizonnyal nem tart a szellemektől. Rice szerint ugyanis az újreneszánsz stílusban épült ház termeiben a korábban ott elhunyt tulajok kísértenek.

Mark Wahlberg és a vízesés

A rapperből lett színész fiatalember luxusházát tavaly október óta árulja 15,9 millió dollárért – közel négymilliárd forint -, ám elképzelhető, hogy máris megvan rá a vevő. Nem csoda, hiszen a Beverly Hills-i házacska egy majd’ hatezer négyzetméteres területen fekszik, maga az épület pedig 1390 négyzetméter.

Mark Wahlberg nem tagadja meg magától a fényűzést

Természetesen a moziterem, a biliárd- és fodrászszalon mellett nem hiányozhat belőle az edzőterem és a bokszterem sem.

DOGZ Fesztivál a Városligetben!

Szeptember 7-én kutyás bemutatókkal, falkasétával, izgalmas előadásokkal, tanácsadással és gyerekprogramokkal vár mindenkit az év legnagyobb kutyás rendezvénye. Regisztráció az ingyenes rendezvényre.

Promóció

Ezenfelül pedig a birtokon egy olyan sziklakertbe ágyazott, vízeséses medence kényezteti a lakókat, melyet még Hugh Hefner, a Playboy-guru is megirigyelhetne.

Ezt is szeretjük