Lesifotók! Gigasztárok drogozás közben

Vannak sztárok, akik azt hiszik, bármit megengedhetnek maguknak, és még a nyilvános drogozástól sem riadnak vissza.

Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Az átlagpolgár számára megdöbbentőnek tűnhet, hogy a hírességek szinte bármit megengedhetnek maguknak anélkül, hogy komoly bajba kerülnének. Aki meg tudja fizetni a pénzbírságot vagy a drága ügyvédet, az bátran száguldozhat ittasan, sőt, akár drogozhat is nyilvánosan.

Egyes sztárok abban a boldog tudatban élnek, hogy vagyonuk és hírnevük révén mindent megúsznak, így helyenként egészen elképesztő felelőtlenségekre ragadtatják magukat. Az alábbi celebek egytől-egyig azzal okoztak hatalmas botrányt, hogy ország-világ szeme láttára hódoltak a kábítószer élvezetének.

Mischa Barton

A 24 esztendős angol színésznő több ezer tinédzser kedvence, ám sajnos esze ágában sincs jó példát mutatni a fiatal generációnak. A Narancsvidék sztárjának már többször meggyűlt a baja a hatóságokkal a kábítószer és az alkohol fogyasztása miatt. 2007 decemberében a kaliforniai rendőrök letartóztatták ittas vezetésért. Balszerencséjére nemcsak érvényes jogosítványt nem tudott felmutatni, de még egy adag marihuána is előkerült a kocsijából.

Mivel akkor viszonylag olcsón, tízezer dolláros pénzbírsággal megúszta az esetet, a színésznő azóta sem lett sokkal felelősségteljesebb.  Nemrégiben ugyancsak Kaliforniában hódolt a drogok élvezetének, méghozzá nem is akárhogyan.

Egy szórakozóhelyen ugyanis a jelenlévők szeme láttára sodort magának egy füves cigit, majd kényelmesen el is szívta. Bizonyára nem lett volna ilyen nyugodt, ha észreveszi a bőszen kattogtató lesifotóst, így azonban másnap a világhálón kellett szembesülnie a leleplező felvételekkel.

Jamie Waylett

Az alig húsz éves angol színész nemcsak a Harry Potter szériában alakít rosszfiút, a valóságban is közel áll hozzá ez a szerep. Bár Vincent Crabbe megformálója gyerekként csodával határos módon épült fel egy súlyos autóbalesetből, ez egyáltalán nem sarkallta arra, hogy vigyázzon az egészségére. A duci fiú hamar elmerült a híresek és gazdagok életének veszélyes gyönyöreiben.

Igen fiatalon rászokott a kábítószerre - 2006 októberében az egész világot bejárták azok a megdöbbentő fotók, melyeken a tinisztár jól láthatóan kokaint szippant. A sokkoló képeket a People magazin a címlapon közölte, ám Jamie ekkor sem szállt magába.

Tavaly áprilisban Londonban letartóztatták, mert egy igazoltatás során nyolc csomag marihuánára bukkantak a kocsijában. A rendőrök még aznap átkutatták a színész lakását is, ahol egy egész vadkenderültetvényt találtak. Az illegálisan termesztett növények értékét a szakértők mintegy kétezer fontra becsülték, ennek ellenére Jamie azt állította, hogy saját használatra tartotta őket, és nem terjesztette. Így büntetésként megúszta 120 óra közmunkával, a Harry Potter-sorozat utolsó részébe azonban már nem térhet vissza.

Marilyn Monroe

Bár a legendás színésznő csaknem fél évszázada halott, nemrégiben róla is kiszivárgott egy botrányos felvétel, melyen drogozás közben látható. A Reuters hírügynökség birtokába került, közel ötven éve készült házi videón a szőke szexszimbólum baráti körben, füves cigit pöfékelve mulat.

Bár az összejövetel a névtelenségbe burkolózó tulajdonos szerint nem buli volt, csak afféle közös lazítás, az oldott hangulat bemutatása mellett a képkockák baljósan előrevetítik a sztár tragikus halálát is. A labilis idegrendszerű Marilynnel 1962-ben állítólag túladagolás végzett. A felvételt megvásárló Keya Morgan jelenleg egy olyan dokumentumfilmen dolgozik, melyben a színésznő halálával kapcsolatos kérdéseket boncolgatja.

Kristen Stewart

A 19 éves színésznő a világszerte tömegeket moziba csábító vámpírrománc, az Alkonyat Bellájaként szerzett magának hírnevet. A hamvas arcú, ártatlan leányzó imidzse azonban a valóságban elég távol áll az amerikai sztártól, aki fiatal kora ellenére igen bevállalós. 2008 novemberében azzal sokkolta a közvéleményt, hogy a járókelők szeme láttára fényes nappal, a nyílt utcán drogozott. Pontosabban New York-i lakásának utcára néző bejárati lépcsőjén üldögélt egy cimborája és drogpipája társaságában.

A trikóba és melegítőnadrágba öltözött, mezítlábas Kristen nem zavartatta magát, lezseren pöfékelte a füvet. Remélhetőleg a jövőben inkább filmszerepeivel, nem pedig ehhez hasonló akciókkal akarja elkápráztatni rajongóit.

Kate Moss és Lily Allen

Ha drogbotrányról van szó, Kokain Kate-re és a züllött életvitelű Lily Allenre mindig lehet számítani. A világhírű topmodell és a vadóc énekesnő a közöttük lévő 11 év korkülönbség dacára remekül kijönnek egymással. Abban például mindketten egyetértenek, hogy a nyaralás eltöltésének legkellemesebb módja a végtelen ivászat és füstölés. Ez volt a programjuk tavaly nyáron is, amikor a Serenity nevű luxusjachton hajózták körbe a francia Riviérát olyan hírességek társaságában, mint Kate akkori pasija, Jamie Hince és a divattervező Yves Saint Laurent. A 36 éves topmodell és a 25 éves énekesnő az út nagy részét a napágyakon heverészve töltötte.

Miközben két pohár között csak annyi szünetet tartottak, hogy elszívhassanak egy-egy füves cigit. A kokainkirálynőtől ez nem is meglepő, a közvélemény felháborodását ezúttal az váltotta ki, hogy Kate hat éves kislánya, Lila Grace szeme láttára hódolt a spangli élvezetének. Ezzel az elképesztő szülői felelőtlenséggel majdnem akkora botrányt kavart, mint 2005 szeptemberében, amikor a Daily Mirror címlapon hozta a modellről kokainszippantás közben készült fotókat.

Daniel Radcliffe

Rajongók tízezreit döbbentette meg szerte a világon az a néhány hónapja készült fotó, melyen Harry Potter megformálója látható egy - állítólag - füves cigivel a kezében. A mobiltelefonnal készített, meglehetősen rossz minőségű képet a Daily Mirror hozta nyilvánosságra, sőt, egy szemtanút is megszólaltatott. 

A 26 éves Wadia Tazi az újságíróknak elmondta, éjfél után érkezett abba a londoni házibuliba, ahol a húsz éves világsztár is jelen volt, méghozzá igencsak ellazult állapotban. Wadia elmondása szerint a színész az orra előtt gyújtott rá egy spanglira, amit valaki meg is örökített a mobiljával.

Daniel szóvivője természetesen kategorikusan tagadta a vádakat, szerinte a fotón mindössze egy közönséges sodort cigaretta látható. Remélhetőleg valóban így van, az mindenesetre biztos, hogy a tinik kedvencének legközelebb óvatosabbnak kell lennie, ha bulizni indul.

Ezt is szeretjük