Füvező sztárok, akikről sosem gondoltad volna
A kábítószerek élvezetének bizony a sztárok is hódolnak. Íme, 5 híresség, aki alkalomadtán igen keményen betépett.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Köztudott, hogy a sztárok közül sokan hódolnak a fűszívás élvezetének, és ma már nem okoz akkora döbbenetet, hogyha belefutunk egy-egy olyan képbe, amin füvezés közben kapták lencsevégre a hírességeket.

Persze régebben nem volt ez mindig így. Bob Marley marihuánához való hozzáállása például sok szempontból igazán különlegesnek mondható.

Amikor ugyanis 1973-as legendás albumának, a Catch a Fire-nek az eredeti, ma már kultikusnak számító Zippo öngyújtóra hajazó borítótervét a kiadó a gyártási folyamatok bonyolultsága miatt elvetette, Marley egy olyan új, merész borítót választott, amin ő látható – egy gigantikus marihuánás cigarettával a szájában! Ma már azonban senkit sem lep meg egy olyan kép, amin Pete Doherty vagy Amy Winehouse látható hatalmas füves cigarettával a kezében. Vannak azonban olyan világsztárok, akikről feltehetően sosem gondoltuk volna, hogy egykor szerettek, vagy ma is szeretnek beszívni, mi most közülük csemegéztünk.

Bruce Willis

Az 53 éves színész a Playboynak 2007 júliusában adott interjújában vallotta be, hogy régebben sokat füvezett, ám már egy 1988-as beszélgetésben őszintén mesélt a füvezésről és kellemetlen kalandjairól.

A hetvenes években ugyanis a marihuána miatt tartóztatták le Montclairben. A történet szerint két füves cigarettát sodort, és mindkét füle mögé tett egyet-egyet, kezében pedig sörrel sétált az egyik barátjához.


Az utcán azonban egy rendőr megállította, amikor meglátta, hogy sör van a kezében. Természetesen azonnal észrevette a füle mögé rejtett gyanús tárgyakat is, és amikor kiderült, hogy füves cigikről van szó, pofon vágta, aztán bevitte az őrsre. Willis akkor megúszta az esetet hat hónap próbaidővel, de a fényképek tanúsága szerint alkalomadtán azóta is szívesen elfüstöl egy-egy füves cigit.

Arnold Schwarzenegger

Az egykori testépítő színész múltja sem makulátlan, hiszen már az 1977-ben róla forgatott Pumping Iron című dokumentumfilmben is található egy jelenet, amiben Schwarzenegger kezében füves cigivel totál betépve látható. A sztár sosem tagadta, hogy szeretett füvezni, a GQ magazinnak adott interjújában mégis azt nyilatkozta, hogy sosem drogozott.


Szerinte ugyanis a fű nem is kábítószer, hiszen neki régebben csak a testépítés volt a drogja. A kormányzó szóvivőjének azonban később mégis módosítania kellett ezt a nyilatkozatot. A szóvivő állítása szerint Schwarzenegger csak viccelt, amikor az interjút adta, és a marihuána igenis kábítószernek számít, amit a progresszív politikus sosem legalizálna. A mókás képek tanúsága szerint a 61 éves híresség mindezek ellenére egykor tényleg imádta ezt a kábító hatású zöld növényt.

Cameron Diaz és Drew Barrymore

A két hollywoodi színésznő nagyon zavartalanul viselkedett, miközben együtt téptek be a strandon – egy lesifotós kamerájának kereszttüzében. Az egykori gyereksztár felnőtté válásának hányattatott történetét ismerve természetesen azon már meg sem lepődünk, hogy Drew Barrymore a marihuána élvezetének hódol. Hiszen mi ez ahhoz képest, hogy 13 évesen már hűséges porszívóként kokaint szippantgatott esténként a nightclubokban.


Az azonban már sokkal inkább megdöbbentő, hogy Cameron Diaz is beszállt a bűnös játékba, és az izzasztó napfürdőzés közben együtt szívnak be bikiniben, hogy aztán jéghideg mojito-koktéllal oltsák hirtelen feltámadt szomjúságukat. A paparazzó képein jól látszik, hogy ügyes ping-pong játékosként passzolgatják egymásnak a jointot. Az egyik pillanatban ráadásul Diaz még bele is néz a fényképezőgépbe – bár könnyen lehet, hogy ennek már nincs is tudatában.

Charlize Theron

Összeállításunk végére hagytuk a legsokkolóbb esetet, amit ugyanis a szexi Charlize Theron művelt, arra tényleg alig találunk szavakat. Azt hihetnénk ugyanis, hogy a füvezés elsősorban a pasik titkos programja, pedig ez nem teljesen igaz. Hiszen láttuk már fent a sztárbarátnőket, de mint kiderült, más hölgyek is bátran megragadják az alkalmat, hogy a ruhásszekrényben rejtegetett füveszacsi fenekére nézzenek.


Az Oscar-díjas Charlize Theron ugyanis kiéhezett hiénaként repült rá az alma alakú – egyes vélemények szerint házi készítésű - vízipipára és addig szippantotta a bódító füstöt, míg hatalmas nevetőgörcs nem lett rajta úrrá a kertben.

A velünk élő nárcizmus - Hogyan lehet felismerni a nárcisztikus embereket?

A Femina Klub januári vendége Dr. Bánki György pszichiáter szakorvos lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogyan lehet felismerni a nárcisztikus emberek sajátosságait, valamint segít megérteni nárcizmus mibenlétét, kialakulását, környezetre és társadalomra gyakorolt hatását illetve kezelhetőségét.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. január 16. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

A színésznő jókedvét látva csak gyaníthatjuk, hogy erősen elkábulhatott, a mutatványt pedig természetesen egy ügyes lesifotós valahogy a szomszédból vagy a bokrok mögül meg is örökítette.

Ezt is szeretjük