Hugh Grant WC-pucolóként dolgozott, mielőtt befutott: fotókon sztárok, akik meglepő munkát végeztek
Ezzel foglalkoztak a legnagyobb sztárok, mielőtt híresek lettek volna.

hugh-grant-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Számos hírességért rajonganak az emberek világszerte, sokan gondolhatják azt róluk, hogy a hírnév csak úgy az ölükbe esett, és mindig is könnyű volt az életük, ám ez egyáltalán nincs így. Többen, mielőtt befutottak volna, szegényesebb körülmények között éltek, és különféle mellékállásokból tartották el magukat.

Sztárok munkái a hírnév előtt

Hugh Grant 1982-ben debütált először a képernyőn, de az 1987-es Maurice című film után figyeltek fel rá többen, a '90-es években olyan romantikus filmek ünnepelt sztárja lett, mint a Négy esküvő és egy temetés vagy a Sztárom a párom. A filmsztárról nem sokan gondolnák, hogy élete legelső munkája nagyon távol esett a színészettől: egy kocsmában pucolta a WC-ket, de később az IBM londoni irodájában is dolgozott, szintén a mosdókat takarította, írta meg a Page Six.

- A WC-ket takarítottam az IBM-nél Londonban. Jó voltam benne, pedig semmit nem tudtam a mosdótakarításról előtte. 

Nem Hugh Grant az egyetlen, aki meglepő dologgal foglalkozott a hírnév előtt, képes összeállításunkban megnézheted, mi volt Jennifer Aniston, Julia Roberts vagy éppen George Clooney állása, mielőtt nagy sztárokká váltak volna.

Ezt is szeretjük