Nicole Kidman 41 évesen hozta világra lányát: sztárok, akik 40 felett szültek
Nicole Kidman és más sztárok is bevállalták, hogy negyven felett szülnek. Nézd meg, kik ők!

nicole-kidman-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Nicole Kidman 1990 karácsonyán feleségül ment Tom Cruise-hoz, akivel a Mint a villám című film forgatásán szerettek egymásba. A hollywoodi álompár ezután nagyon szeretett volna családot alapítani, ám a színésznő többször elvetélt. 

Végül az örökbefogadás mellett döntöttek, 1993-ban egy kislányt, Isabellát vették magukhoz, 1995-ben pedig egy fiút, Connort. 

Nicole Kidman és más sztárok, akik 40 felett szültek

Nicole Kidman és Tom Cruise 2001-ben elváltak, ezután a színésznő néhány évig szingliként élte az életét. 2006-ban ismerte meg második férjét, Keith Urbant, akivel nagyon hamar összeházasodtak. 

A színésznő még ekkor sem mondott le arról, hogy gyermeket hozzon a világra, ezért számos termékenységi kezelésnek és mesterséges megtermékenyítésnek is alávetette magát. Már 41 éves volt, amikor kiderült, várandós első lányával, Sunday Rose-zal. 2010-ben lett még egy lánya, Faith, de őt már béranya hozta világra.

Nem Nicole Kidman az egyetlen, aki negyven felett tapasztalhatta meg először a szülés csodáját, képes összeállításunkban megnézheted, kik a többiek! 

Modern idők - Ősi viselkedés avagy az emberi természet alapjai

A Femina Klub novemberi vendége Csányi Vilmos etológus lesz, akivel többek között arról beszélgetnek Szily Nórával, az estek háziasszonyával, miért okoz ennyi feszültséget ősi, biológiai örökségünk a modern nyugati civilizációban.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2022. november 21. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Cover-fotó: Getty Images/Jon Kopaloff

Ezt is szeretjük