Nicole Kidman 41 évesen hozta világra lányát: sztárok, akik 40 felett szültek

Nicole Kidman és más sztárok is bevállalták, hogy negyven felett szülnek. Nézd meg, kik ők!

nicole-kidman-cover

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Nicole Kidman 1990 karácsonyán feleségül ment Tom Cruise-hoz, akivel a Mint a villám című film forgatásán szerettek egymásba. A hollywoodi álompár ezután nagyon szeretett volna családot alapítani, ám a színésznő többször elvetélt. 

Végül az örökbefogadás mellett döntöttek, 1993-ban egy kislányt, Isabellát vették magukhoz, 1995-ben pedig egy fiút, Connort. 

Nicole Kidman és más sztárok, akik 40 felett szültek

Nicole Kidman és Tom Cruise 2001-ben elváltak, ezután a színésznő néhány évig szingliként élte az életét. 2006-ban ismerte meg második férjét, Keith Urbant, akivel nagyon hamar összeházasodtak. 

A színésznő még ekkor sem mondott le arról, hogy gyermeket hozzon a világra, ezért számos termékenységi kezelésnek és mesterséges megtermékenyítésnek is alávetette magát. Már 41 éves volt, amikor kiderült, várandós első lányával, Sunday Rose-zal. 2010-ben lett még egy lánya, Faith, de őt már béranya hozta világra.

Nem Nicole Kidman az egyetlen, aki negyven felett tapasztalhatta meg először a szülés csodáját, képes összeállításunkban megnézheted, kik a többiek! 

Légy szabad! - Merj szembemenni az árral!

A Femina Klub áprilisi vendége Lakatos Márk stylist lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az önmagunk elfogadására való törekvésről beszélget. Hogyan szembesüljünk saját korlátainkkal, tökéletlenségünkkel? Hogyan dolgozzuk fel az életünkben felmerülő elakadásokat? 

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. április 22. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Cover-fotó: Getty Images/Jon Kopaloff

Ezt is szeretjük