A sztárvilág 3 pofátlanul nagy átverése

Leleplezve!

A sztárok is hazudnak, de előbb-utóbb lebuknak. Íme, a legelképesztőbb sztorik, amikkel a bolondját járatták a világgal.

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Jodie Marsh

A brit glamour-modell bármit hajlandó bevállalni a pénzszerzés érdekében, az sem okozott neki hatalmas lelki törést, hogy hónapokon keresztül egész Angliát palira vegye. 2007 májusában kezdték el reklámozni Marsh új valóságshow-ját, melynek tétje nem más volt, mint az, hogy ki lesz a dögös kebelcsoda új férje.

Kamu férj, kamu esküvő

Júliusban kezdte a brit MTV vetíteni a férjvadászatról készült dokumentumsorozatot, amiben a reflektorfényt imádó modell tucatnyi jelöltet hallgatott meg. Jodie választása végül Matt Peacockra esett, aki korábban Jordan pasija volt.

A botrány azok után robbant ki, hogy napvilágra került egy korábban készült felvétel, amin a férfi azt hangoztatja büszkén, hogy jó ideje randizgat Marsh-sal, sőt, három hónapja együtt is élnek!

A színjáték azonban tovább folytatódott. Szeptemberben két esküvőt is tartottak, ráadásul a második ceremónia költségét a szponzorok állták, akik azt hitték, hogy semmi turpisság nincs az egészben. A pár azonban decemberben viharos gyorsasággal elvált, 2008 januárjában pedig Marsh leleplezte a titkot, miszerint az egész színjáték kamu volt, és csak a pénzért csinálta.

Adriana Lima

A GQ magazin 2006. áprilisi számában jelent meg a gyönyörű brazil szupermodellel készült interjú, amiben őszintén bevallotta, hogy jámbor katolikusként minden vasárnap templomba jár, illetve, hogy még szűz!

Véleménye szerint a szex a házasság után való, és a férfiaknak tiszteletben kell tartaniuk döntését, mert, ha nem így tesznek, akkor számára az csak azt jelenti, hogy nem is akarják őt igazán.

Aki állítólag 27 éves koráig nem szexelt: Adriana Lima

A jelenleg 27 éves Limát látva azonban egyszerűen hihetetlennek tűnik ezen állítása. Gyanúra ad okot, hogy a Victoria’s Secret dögös angyalának állítólagos szüzességéről szóló kijelentéseit az egész világon kétkedve fogadták, de azért nem volt olyan rossz reklám. Lima minden bizonnyal hantázott, feltehetően ezért nem is bizonyította hivatalos nőgyógyászati szakvéleménnyel érintetlenségét.

Arról nem is beszélve, hogy a bombázót korábban olyan lepedőakrobatával hozták hírbe, mint Lenny Kravitz, akiről köztudott, hogy több tucat nő megfordult már az ágyában. A világ legkívánatosabb szüze idén Valentin-napon kötött titokban házasságot szerelmével, a szerb kosaras Marko Jaric-csal. A legfrissebb hírek szerint pedig júniusban megismétlik az esküvőt, ezúttal azonban a barátok és családtagok társaságában.

Barbie Orr

A kultikus Monty Python humorbombája, John Cleese 1992-ben vette feleségül Alyce Faye Eichelberger pszichoterapeutát. 17 év együttélés után tavaly januárban jelentették be válásukat, ami decemberben vált hivatalossá. A 69 éves Cleese ezek után Barbie Orr humoristával került közelebbi kapcsolatba, aki – mint később kiderült – mindvégig a bolondját járatta a korosodó sztárral.

A 45 éves Barbie Orr, aki 27-nek hazudta magát

Orr ugyanis 27 évesnek vallotta magát, a nagy korkülönbség ellenére pedig felhőtlen és harmonikus románcukat számos lesifotó bizonyította. Orr számító módon kihasználta a megkülönböztetett figyelmet, amit híres pasija miatt kapott, és fűnek-fának a szexuális életükről sztorizgatott. A sánta kutya esete azonban ezúttal is igaznak bizonyult, a kétkedő bloggerek ugyanis előkerítették Orr anyakönyvi kivonatát, ami rögtön lebuktatta: a hölgy ugyanis 1964-ben született, vagyis valójában 45 éves!

Hogyan öregedjünk jól? - Az örömteli élet nem korfüggő

A Femina Klub januári vendége Pataki Ági sztármodell, producer lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy hogyan béküljünk meg az idő múlásával. Miért olyan fontos a humor és az önreflexió? Hogyan gondoskodhatunk testi és szellemi egészségünkről? Miért fontos szociális kapcsolataink fenntartása ebben az életszakaszban is? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. január 15. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Cleese ezek után megszabadult hazudozó kedvesétől, aki azzal próbált védekezni, hogy, ha elárulta volna valódi életkorát, tutira befellegzett volna pályafutásának. Habár ez végül nem történt meg, azért sikerült elég durván lejáratnia magát.

Ezt is szeretjük