Sztárok botrányos rendőrségi fotói
Nem is igazi sztár az, aki nem mosolygott bele a rendőrségi fotós kamerájába. Rosszfiúk és rosszlányok Hollywoodból!

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Négy letartóztatás két év alatt

Vannak olyan színészek, akik már szinte rutinszerűen járnak be a fogdába: Daniel Baldwin például már 1988-ban elkezdte balhéinak hosszú sorát.

A puccos New York-i Plaza Hotel vendégei eléggé megrökönyödhettek, mikor meglátták a folyosókon rohangálni a meztelen filmsztárt, akit aztán a rendőrség be is vitt közbotrány-okozásért. Bónuszként kokaint is találtak nála – na meg a szervezetében –, így miután bűnösnek vallotta magát, megkezdhette hosszú elvonókúráját.

Az elmúlt két évben nem kevesebb, mint négy alkalommal tartóztatták le: megfenyegetett egy asszonyt, jogsi nélkül beleszállt két parkoló autóba, ezek után autó hiányában lopott egyet egy ismerősétől, majd nem jelent meg a tárgyalásán. Jelenleg szabadlábon védekezik, óvadék ellenében.

Akik börtönbe is kerültek

Persze vannak olyanok is, akik Baldwinnal ellentétben nem úszták meg a börtönt: Kiefer Sutherland nemrég szabadult 48 napos büntetéséből, melyet ismételt ittas vezetésért kapott. A színész a forgatókönyvírók sztrájkja miatt kényelmesen bevonulhatott a sittre, hisz a 24 forgatásai úgyis leálltak.

Kiefernél jóval kisebb tehetségű sztárok is kuksoltak már rácsok mögött: Hollywood színészkedéssel is foglalkozó celebjei közül Paris Hilton, Nicole Richie és Lindsay Lohan is megismerte már a fogdát.

Utóbbi kettő sprintszámban indult: már ki is jöttek másfél óra múlva, Parisszal azonban ügye szigorú bírája alighanem példát akart statuálni.


A szőke örökösnőt sokadik közlekedési kihágása juttatta börtönbe, és büntetéséből le is kellett ülnie 22 napot. A hollywoodi autósok legalább addig is biztonságban voltak.

Iszik, vezet, balhézik

Az ittas vezetésért letartóztatott színészek listája igen hosszúra nyúlik, egyesek közülük azonban zseniális érzékkel súlyosbítják még tettüket!

Mickey Rourke először 1994-ben került a rendőrség ölelő karjaiba, mikor saját klubja előtt tartóztatták le. Okos fejjel ellenállt a rendőröknek, de nem járt jól.

Tavaly novemberben ittas robogózásért kapták el, ami elég vicces volt a kőkemény Harley Davidsonos imázsát fenntartó filmsztártól.

Mel Gibson szintén némi belső fűtőanyag vételezése után ült autóba, majd nem meglepő módon félre is állították, miután a megengedett sebesség kétszeresével robogott.

Az anyósülésen talált üveg tequila eleve nem szólt mellette, ráadásul miután egy ideig jól viselkedett, elkezdte zsidózni az őt letartóztató járőrt. A fogdában sem folytatta jobban:
- Hát te meg mit bámulsz rám, kis csöcsös? – kérdezte az egyik rendőrnőtől.

Gibson később nyilvánosan gyakorolt bűnbocsánatot. Alkoholelvonón van a mai napig, ügye bírójától múlt héten kapott dicséretet javulásáért.

A legcikibb letartóztatások

A legkínosabb letartóztatás rekordját alighanem Hugh Grant viszi el: a népszerű angol színész tudniillik épp egy prostituált orális szolgáltatásait élvezte kocsijában, mikor a járőrök elkapták.

Pénzbírságot kapott, két év próbaidőt, részt kellett vennie egy AIDS-ről szóló felvilágosító programon, és mindenki kiröhögte. Tavaly akkor vitték be a rendőrök, mikor egy lesifotóst konzervbabbal dobált meg.

Vizeletből kimutatható drogok

A DrogKontrol 10 teszt egy egyszerű egylépéses otthoni gyorsteszt, mely 10 fajta drog gyors, kvalitatív kimutatására alkalmas.

Még több információt itt találsz.

Promóció

Azért Matthew McConaughey sem kispályás: a legszexisebb férfiak között számon tartott színészre akkor tört rá a rendőrség, mikor néhány füves cigi után éjszaka meztelenül kongázott házában. Csendháborításért kellett pénzbírságot fizetnie, a meztelen kongázás meg alighanem a mai napig is kínos feszengéssel tölti el.

Ezt is szeretjük