A legdögösebb csokibőrű pasik

Mindenkinek eszébe jutnak izmos, ében karok, és forró, kávéízű csókok. Íme, a 4 legszexibb színesbőrű sztár, szerintünk.

Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Már a Hair című musicalben is megénekelték, miért is szeretik a fehér nők a barna bőrű pasikat – hát lényegében azért, amiért a csokoládét is: mert finom, mert különleges, mert leszokni róla szinte lehetetlen. Persze nem holmi olcsó tortabevonóra kell ilyenkor gondolni, inkább valamilyen selymesen olvadó svájci bonbonra, melyet az ember csak ünnepnapokon vesz a szájába, de még hónapok múltán is emlékszik az ízére. Nézzük, kikről álmodoznak a szerkesztőség tagjai közül a csokiimádók.

Luca és a maszáj harcos

Természetesen sok-sok kedvencem van, bőrszíntől függetlenül, de ha ki kell választanom a legszebb híres fekete pasit, akkor egyértelműen Jacky Ido-ra szavazok, akit élete első nagyobb szerepében volt szerencsém látni.

Bár fontosnak tartanám kiemelni, hogy a 31 éves francia színész a való életben közel sem annyira megnyerő, mint az Afrikai Szeretők című filmben, melynek eredetijére, a Corinne Hofmann által írt életrajzi regényre nem is érdemes szót fecsérelni.

Lemalian - ahogy a történetben hívták - csodaszép afrikai törzsi viseletben, gyönyörűen felékszerezve, és maszáj harcoshoz illő testfelépítéssel szerepel. Hatalmas – egyébként 189 cm magas -, tiszteletet parancsoló, kemény és persze rettentően férfias. Szerelem volt ez első látásra, olyannyira, hogy képes vagyok szemet hunyni afölött a tény fölött is, hogy civilben néha világoskéket és élére vasalt nadrágot hord.

Juli és a félvér popisten

Hát igen, ki más lehetne, mint Craig David, akiről immáron másodjára zengek ódákat, ám most nem a zenei üstökösről szedem össze a gondolataimat, hanem a félvér Istenről, aki nemcsak muzsikájával, hanem külső adottságaival is magával ragadja az embert - engem legalábbis teljes mértékben.

Az első pillantástól kezdve ábrándos mosollyal nézem végig a klipjeit és koncertjeit, melyeket ezidáig sajnos csak a tv képernyőjén keresztül élvezhettem. Teljesen megbabonázott, így nem esik nehezemre, hogy kaján vigyorral a fejemen írjam ezt a rövid kis jellemzést. Az immáron 27 éves Southampton-i énekes egyébként grenadai édesapjától és brit-zsidó származású édesanyjától kapta ezt az igencsak eladható, vonzó külsőt.

Rajongótáborával 2000-től kísérjük figyelemmel az angliai sármőr pályájának ívelését, amely egy kis megtorpanás után most ismét a fellegek felé tart – ráadásul kívül-belül még szexisebben és férfiasabban, mint korábban.

Gabi és a sorozatok sármőrjei

Bevallom, a legtöbb fekete pasiban van valami, ami mellett az ember nem tud csak úgy egyszerűen elmenni. Talán a bőrük színe miatt tűnnek fel – merthogy itt Magyarországon azért még mindig kuriózumnak számítanak -, vagy talán csak azért különlegesek, mert felébresztik a nőben az ősi asszonyállatot, nem tudnám megmondani, mindenesetre van néhány kedvencem a sorozathősök között, akik látványa megbizserget.

Az egyik ilyen Gary Dourdan, aki az egyik Las Vegas-i helyszínelő a híres CSI sorozatban. Már amikor először megláttam, teljesen elvarázsolt: a 41 éves színész szememben tökéletes, sötét bőréhez remekül passzol világító smaragdzöld szeme, megjelenése pedig egyszerre visszafogott és őrülten szexis. Persze tisztában vagyok vele, hogy a világítás és az egyéb filmes trükkök is közrejátszanak abban, hogy olyan ellenállhatatlan – és még a magyar szinkronhangja is jól áll neki -, de ábrándozni nem tilos senkinek.

És ha már sorozatok, akkor nem hagyhatom ki másik kedvencemet, Shemar Moore-t sem, aki pedig a Gyilkos elmék krimiszéria Derek Morgan nevű ügynökét alakítja.

Bár eleinte nem láttam benne semmi különöset, később mintha valahogy beérett volna a dögös testű színész, így egyszer csak azon kaptam magam, hogy egyre jobban várom az egyes epizódokat. Egyszóval, úgy vélem, nem véletlen, hogy a People 2007-es Legszexisebb férfi szavazásán a tizedik helyet szerezte meg a 37 éves sztár.

Ezt is szeretjük