Fotók! 4 észbontóan szexi, dundi sztár

Ki mondta, hogy a szépség a kilók függvénye? Igenis vannak sztárok, akik fogyókúra helyett örülnek nem mindennapi testüknek.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Bár a legtöbb színésznő és modell azon gyötri magát, sokszor egy életen át, hogy minél karcsúbb legyen, azért akadnak olyanok, akik büszkén bevállalják súlytöbbletüket.

Sőt, egyenesen kijelentik, eszük ágában sincs lefogyni és a zéróméretes egyenszépségekhez igazodni. Nekik köszönhető, hogy egyre inkább meghódítják mind a kifutót, mind pedig a mozivásznat a kerekded idomú nők. Közülük válogattuk most négy dundi szexbombát.

Crystal Renn

A világ talán legismertebb dundi modellje bájos és izgatóan nőies. Ki hinné, hogy a 23 éves szépség megjárta a poklokat, mire rájött, őt az ég is modellnek teremtette - méghozzá a maga természetességében, nem pedig csontosra koplalva. A leányzót még tinédzserkorában fedezte fel egy éles szemű modellkereső ügynök, ám rögtön azt javasolta neki, ha a szakmában akar elhelyezkedni, le kell fogynia jó néhány kilót. A végén a 177 centis tinédzser mindössze negyven kilót nyomott, és az egészsége is majdnem ráment az ételmegvonásra.


Szerencséjére még időben felismerte, ez az életmód nem neki való, így visszahízott 32 kilót. Azóta dögösebb, mint valaha, ráadásul egyre több divatcég szeretne vele dolgozni. Pályafutása során dolgozott már a Jean-Paul Gautier-vel és a Dolce & Gabbanával, illetve pózolt a Vogue, a Vanity Fair és a Glamour oldalain. Egyes források szerint éves bevétele ma már hét számjegyű - természetesen dollárban.

Sara Ramírez

Elég ránézni a mexikói színésznőre, hogy az ember belássa, Sara Ramírez remekül érzi magát a bőrében, és egyetlen reggelét sem azzal tölti, hogy idegesen tipródik a mérlegen, azon morfondírozva, vajon ehet-e egy muffint a kávéjához. Az 1974-es születésű szépség kilenc évesen költözött szüleivel a kaliforniai San Diegóba, ahol minden lehetőséget megragadott, hogy színésszé képezze magát. Ezért a drámaszakos középiskola elvégzése után a neves New York-i színiképző iskola, a Juilliard diákja lett. Szinte egy időben, 1998-ban debütált színpadon és filmen. Ami a színházat illeti, a Broadway-n Paul Simon Capeman című musicaljében láthatta először a közönség.


Moziban pedig a Tom Hanks és Meg Ryan főszereplésével készült A szerelem hálójában című romantikus vígjátékban kapott egy aprócska szerepet. Ám a népszerűséget kétségtelenül a Grace klinika bájos doktornője, Callie Torres megformálásával érte el.

Állítólag az ABC csatorna fejeseinek annyira elnyerte tetszését Spamalot-béli színpadi alakítása - a Tó úrnőjének szerepéért 2005-ben Tony-díjjal is jutalmazták -, hogy felajánlották neki, válasszon kedvére a náluk futó sorozatok közül. Így került be végül a második évadban a Grace klinikába, ahol azóta is látható. A 35 éves sztár bevallása szerint senkit sem zavar kereksége, sőt, minden alkalommal inkább arra akarják rávenni, hogy alsóneműben táncoljon.

Jennifer Hudson

Csakúgy, mint Ramírez, Jennifer Hudson is bizonyította már tehetségét énekesként és színészként is, eddigi néhány éves karrierje során már számos díjat, közöttük az Oscart is besöpörte. Ami azonban tündöklését még különlegesebbé teszi, az a tény, hogy a 28 éves sztár tulajdonképpen az American Idol tehetségkutatónak köszönheti hírnevét.

Még 2004-ben nevezett be a tévéműsorba, és, bár nem őt hozták ki nyertesnek, hanem Fantasia Barrinót, a Dreamgirls válogatásán már fölényesen legyőzte a nála három évvel fiatalabb, szintén afroamerikai énekesnőt - és még vagy hétszáz másik jelentkezőt is!


A musical-mozi meghozta az elismerést, azóta Hudson megbecsült tagja a szakmának. A 2008-as Szex és New York mozifilmváltozatában felbukkanó Louise szerepét - ő a Sarah Jessica Parker által játszott Carrie Bradshaw asszisztense - például egyenesen az ő karakterére írták. Magánéletében is révbe ért: 2009 augusztusában adott életet fiának, aki vőlegényétől, David Otungától született.

Camryn Manheim

Bár felsorolásunkban Camryn Manheim a legidősebb a maga 48 évével, ez cseppet sem jelenti azt, hogy pozitív kisugárzásban és életvidámságban alulmaradna a többi dundi sztárral szemben. A színésznő, akit a magyar nézők leginkább a Szellemekkel suttogó Deliájaként ismerhetnek, cseppet sem bánkódik gömbölydedsége miatt, sőt, igyekszik rávenni a hozzá hasonló nőket, hogy fogadják el magukat olyannak, amilyennek születtek.


Az egykor Kathy Bates-hez hasonlított sztár az 1990-es Hiúságok vására című mozival debütált, ezt később számtalan sorozatszerep követte, részben David E Kelly producernek köszönhetően.

Jól szeretsz? - Út a kötődési sebek gyógyítása felé

A Femina Klub áprilisi vendége Dr. Lukács Liza krízistanácsadó szakpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogy képesek vagyunk meghaladni a már korábbról hozott rossz hiedelmeinket, és kiépíteni egy biztonságos kötődési mintát?  Illetve vajon az, aki sérül a kapcsolataiban, csak a kapcsolatain keresztül képes meggyógyulni?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. április 24. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

De az Ally McBeal vagy az Ügyvédek epizódszerepei mellett felbukkant a Romy és Michelle, valamint a 2005-ös Fekete víz című mozikban is. A tetoválásokkal és 12 fülpiercinggel rendelkező színésznő még nem találta meg élete párját, de nagy szeretetben és vagánysággal neveli nyolc éves fiát, Milót.

Ezt is szeretjük