Sylvester Stallonénak még ételre sem futotta: szívszorító, mire vetemedett, hogy eltartsa magát
Annyira szegény volt, hogy lyukas cipőben és bő nadrágban járt.

sylvester stallone
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Manapság nehéz elhinni a befutott sztárokról, akik méregdrága öltönyben parádéznak a vörös szőnyegen, és luxusingatlanokban élnek, hogy egykor még ételre sem futotta nekik. Sylvester Stallonét sem kímélte az élet, mielőtt híres lett, a semmiből küzdötte fel magát a rivaldafénybe.

A Rocky átütő sikere előtt még a megélhetéssel kellett küzdenie. Annak ellenére, hogy nem volt jó tanuló, eltökélte, híres forgatókönyvíró lesz. Összeszedte minden tudását, és belevetette magát élete első alkotásába. Ám a siker jócskán váratott magára, egy stúdió sem kért az irományból, így pénz sem állt a házhoz.

Sylvester Stallone és kutyája

26 éves korára már egy garasa sem maradt, minden tulajdona egy lyukas cipő, két bő nadrág és egy garzonlakás volt, ahol feleségével és imádott kutyájával, Butkussal éltek együtt. Azonban már a napi betevőt sem tudta biztosítani maguknak, így szívszorító dologra vetemedett, eladta a hőn szeretett állatot, hogy ételt tudjon venni maguknak.

sylvester stallone dog
Fotó: Fotos International / Getty Images Hungary

Mindössze 70 dollárért, azaz valamivel több, mint 20 ezer forintért adott túl az eben, ami nagyon megviselte, hiszen nem egyszerű kis kedvencnek, hanem bizalmasának és legjobb barátjának tartotta. Végül jóra fordultak a dolgai, miután sikerült eladnia a Rocky forgatókönyvét, rögtön tudta, hova vezet az első útja: elment, hogy visszavásárolja Butkust. 

rocky
Fotó: United Artists / Getty Images Hungary

Azonban új tulajdonosa tudta, mennyire kétségbeesetten vágyik rá, ezért jóval az eredeti vételár fölött, 15000 dollárért volt csak hajlandó visszaadni őt. A színész kifizette a busás összeget, és hazavitte régi barátját. A mai napig úgy nyilatkozik róla, hogy minden pénzt megért, még a kultikus film pár jelenetébe is belecsempészte.

Sylvester Stallone luxusnyaralója

A nagy szegénység után ma már fényűző életet él, a 454 négyzetméteres ingatlan az őrökkel védett exkluzív Madison Clubban terül el, összesen négy hálószobával és öt fürdőszobával rendelkezik. Természetesen medence is jár az otthonhoz, illetve van egy privát kertje is, ahol kiválón lehet relaxálni.

Ezt is szeretjük