Sylvester Stallone és felesége házassága válságba kerülhetett? Beszédes dolgot művelt a színész
Sylvester Stallone tagadja, hogy a házassága válságban lenne.

stallone-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Sylvester Stallone és Jennifer Flavin házassága válságba kerülhetett 25 év után, szúrta ki a Daily Mail.

A Rocky sztárja és 22 évvel fiatalabb neje több olyan cselekedetet követett el, ami arra utal, hogy nagy bajok vannak a kapcsolatukban.

Sylvester Stallone házassága válságban lehet

A 76 éves színész jobb karján eddig neje arcképe volt látható, ám egy tetoválóművész Stallone kutyájának fejével takarta ki a portréképet idén augusztusban. Az eredményt az alábbi felvételen te is láthatod.

stallone-tetkó
Fotó: Instagram/Rocky Balboa_

Az mindenképpen gyanúra ad okot, ha valaki ilyen jellegű tetoválásátalakításra adja a fejét. Persze nem a színész volt az egyetlen, aki beszédes dolgot követett el. Jennifer Flavin kikövette férjét az Instagramon, emellett kitett egy bejegyzést, a képen csak ő és három lányuk, Sistine, Scarlet és Sophia láthatóak.

A felvételhez az alábbi szöveget írta: "Ezek a lányok a legfontosabbak számomra. Semmi más nem számít. Mi négyen örökké itt vagyunk egymásnak!"

A nő a férjével utoljára 2020 májusában tett ki közös szelfit, mert akkor ünnepelték a 23. házassági évfordulójukat, azóta semmit nem posztolt róla. Stallone viszont még augusztus 1-jén az egész családjáról kitett egy videót, amin természetesen Jennifer is látható. Akkor a testvére születésnapját ünnepelték.

A színész szóvivője tagadta a lapnak, hogy bármi probléma lenne a házasságukkal.

- Stallone szerette volna felesége arcképét frissíteni, de a végeredmény nem volt kielégítő, és sajnos javíthatatlanná vált a tetoválás. Ennek eredményeként az eredeti képet le kellett fedni a Rockyban szereplő kutyája, Butkus fejével.

Hozzátette, hogy a sztár imádja a családját, sőt, az életükről egy reality show-t forgatnak, amely a Paramount+ csatornán lesz elérhető. Ennél többet nem kívánt a témához hozzáfűzni.

Bár tagadták a vádakat, ettől függetlenül továbbra is érdekes fordulat, hogy a feleség már nem követi a férjét Instagramon.

Stallone és Flavin 1988-ban szerettek egymásba, azonban pár évvel később megcsalta őt Janice Dickinsonnal, aki azt hazudta a színésznek, hogy tőle lett terhes. Ekkor egy FedExen feladott levélben szakított Jenniferrel. Egy DNS-tesztből derült ki, hogy Dickinson nem is Stallone gyermekét várja, ezután Angie Everhart színésznő karjaiban vigasztalódott, de végül rájött, Flavin a tökéletes nő a számára. Szerencséjére az asszony adott neki egy újabb esélyt, majd 1997 májusában összeházasodtak.

Három lányt neveltek fel.

Al Pacino lánya

Képes összeállításunkban megismerheted Olivia Pacinót, Al Pacino kisebbik lányát! 

Modern idők - Ősi viselkedés avagy az emberi természet alapjai

A Femina Klub novemberi vendége Csányi Vilmos etológus lesz, akivel többek között arról beszélgetnek Szily Nórával, az estek háziasszonyával, miért okoz ennyi feszültséget ősi, biológiai örökségünk a modern nyugati civilizációban.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2022. november 21. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük