Sylvester Stallone 52 éves felesége ilyen szép nő: Jennifer három lányt szült az akciósztárnak
Sylvester Stallone és Jennifer idén ünnepelték házasságuk 24. évfordulóját.

sylvester-stallone-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Ha megpillantjuk Slyvester Stallone és felesége valamennyi közös képét, egy szó biztosan az eszünkbe jut: a szeretet. A házaspár le sem tagadhatja, hogy a mai napig mennyire odavannak egymásért. 

Sylvester Stallone gyönyörű felesége, Jennifer

Egy cseppet sem meglepő, hogy a macsó sztár minden egyes nap hálát ad a sorsnak, hogy Jennifert tudhatja maga mellett. Az 52 esztendős egykori modell odaadó édesanyja három lányuknak, sikeres üzletasszony, valamint igézően kék szemével és bombázó alakjával rengeteg bókot bezsebel a rajongóktól.

Közös történetük 1988-ban kezdődött, amikor mindenki Rockyja betért egy Beverly Hills-i étterembe. Itt botlott bele az akkor 19 esztendős, gyönyörű manökenbe, aki azonnal levette a lábáról az annak idején igazi nőcsábász hírében álló akcióhőst. A 42 éves, kétszeresen elvált színész Jennifernek hála visszanyerte a hitét az igaz szerelemben. Bár akadtak rövid mosolyszünetek a kapcsolatukban, 1994-ben szét is mentek, mindig visszataláltak egymáshoz. Végül 1997-ben döntötték el, hogy együtt akarnak megöregedni. A boldogító igent az év május 17-én mondták ki, a polgári szertartást a Londonban található Dorchester Hotelben tartották, míg az egyházi ceremóniára a Blenheim-kastélyban kerítettek sort.

A páros sosem feledkezik meg arról, hogy megünnepeljék a házassági évfordulójukat, ez természetesen idén sem maradhatott el. Az Instagram-oldalaikon árulták el a követőiknek, mennyire szerencsések, hogy 24 év után is ilyen felhőtlen a boldogságuk.

Képes összeállításunkban mutatjuk, milyen gyönyörű nő Sylvester Stallone felesége, Jennifer, valamint azt is megnézheted, hogyan festett a pár 1997 májusában, amikor kimondták az igent.

Ezt is szeretjük