A királynő bekeményített - Harrynek és Meghannak ezt tiltotta meg
Harry és Meghan nem használhatja a Sussex Royal brandet.

erzsébet-meghan-harry-cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

Harry herceg és Meghan hercegné januárban döntött úgy, hogy lemondanak a királyi család magas rangú tagjaiként a kötelezettségeikről, anyagilag függetlenné válnak, és egy teljesen újfajta szerepet fognak betölteni a családban. A királynő beleegyezett a döntésükbe, azonban mindez azzal járt, hogy a hercegi párnak le kellett mondania a királyi címről, ami azzal is jár, hogy a királyi őfensége megszólítás már nem vonatkozik rájuk.

A jelenleg Kanadában tartózkodó pár lemondásuk után több tízezer fontot költöttek a weboldaluk és a brandjük, a Sussex Royal átalakítására. Ezek mellett pedig egy saját alapítvány létrehozásán dolgoztak, ami a Sussex Royal, The Foundation of the Duke and Duchess of Sussex nevet kapta, ám Erzsébet királynő új döntésével keresztülhúzta a hercegi pár számításait.

Harry és Meghan nem használhatja a royal szót

A Daily Mail brit napilap megírta, hogy a királynő hosszas tárgyalások után arra jutott a képviselőivel, hogy Harry és Meghan nem használhatja a márkájukban a royal szót, ami magyarul királyit jelent. Ez jogos döntés is a részéről, ugyanis a házaspár január végén már lemondott a királyi címről.

Harry és Meghan tervei között szerepelt, hogy levédessék a Sussex Royal márkanevet, a későbbiekben pedig szerettek volna számos terméket ezen név alatt forgalomba hozni, például ruhákat, könyveket és oktatási anyagokat. Azonban a királynő döntése miatt a rebrandingre, azaz a márkájuk átalakítására lesz szükség.

A honlapjuk és az alapítványuk nevét is meg kell változtatniuk. A lapnak egy bennfentes tegnap este így nyilatkozott az üggyel kapcsolatban.

- Ez sok szempontból elkerülhetetlen volt, de mindenképp nagy csapás ez a döntés a hercegi pár számára, akik nem kevés energiát öltek bele a Sussex Royal brand kialakításába. Mindennek ellenére a királynőnek viszont nem volt sok választása - magyarázta.

Hozzátette, Harry és Meghan eredeti terve, azaz, hogy félig ugyanúgy dolgozzanak a királyi család tagjaiként, de mégis különálló egységben létezzenek, sosem fog működni. Azonban, ahogy azt anno Erzsébet egy közleményében is hangsúlyozta, továbbra is szeretett családtagként tekintenek rájuk.

Ezek voltak Meghan hercegné legszebb ruhái tavaly

Képes összeállításunkban megnézheted, melyek voltak Meghan hercegné legjobb szettjei a tavalyi évben.

Ezt is szeretjük