Susan Sarandon 73 évesen is fantasztikusan néz ki – Évtizedeket letagadhatna a korából

A színésznő még mindig huszonévesnek érzi magát.

Susan-Sarandon-cover

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Retikül
Top olvasott cikkek

Susan Sarandon mindig is gyönyörű volt, hatalmas őzikeszemei és csodás alakja miatt rengeteg férfi rajongott érte. A színésznő 73 évesen is korát meghazudtolóan néz ki, elárulta, hogyan tartja magát fiatalon.

Fiatalsága titka a gondolkodásmódban rejlik

Ugyan voltak apró korrekciós beavatkozások arcán, sok más hollywoodi színésznővel ellentétben nem esett túlzásba a plasztikai műtétek terén. 2012-ben a The Wendy Williams Show-ban árulta el, hogy mindössze az álla és a szeme alatti felesleges bőrt távolíttatta el.

- A titok őszintén az, hogyan gondolkozom, igyekszem elkötelezettnek és kíváncsinak maradni a munkámban és a hétköznapokban egyaránt, mindig arra törekszem, hogy minden szituációban jól érezzem magam – árulta el, majd folytatta szépségtitkainak ecsetelését.

- Van, hogy én is meglepődöm, hogy túl vagyok a hetvenen. Mindig fiatalabbnak gondolom magam, és ezáltal úgy is érzem, hogy az vagyok. Persze, vannak praktikáim az életmódomban is, szerintem nagyon fontos, hogy nem dohányzom, és alkoholt sem fogyasztok gyakran. Persze, néha mértékkel egy pohár bor jótékony hatással lehet. Fontos továbbá az elegendő folyadékbevitel, és persze, sokat köszönhetek édesanyám jó génjeinek is.

Sokszor látni hatalmas napszemüvegben a vörös szőnyegen. Ez azért van, mert szemei különösen érzékenyek a villódzó fényekre, a kamerák felvillanó vakuitól védekezik így.

A színésznő szépségének köszönhetően először modellként kezdte pályafutását, aztán hamar felfedezték színészi tehetségét, a ’70-es évektől már filmekben játszott. Megannyi ikonikus szerepet mondhat magáénak, olyan híres produkciókban láthattuk, mint a Thelma és Louise, a Kisasszonyok és az 1995-ben készült Ments Meg, Uram!, melynek főszerepéért Oscar-díjjal jutalmazták.

Sztárok, akik túlzásba vitték a plasztikát

Susan Sarandonnal ellentétben vannak olyan hírességek, akik képtelenek elfogadni a korukat, képes összeállításunkban megnézheted a legdurvább átalakulásokat.

Gumiarcú rémmé plasztikáztatta magát az énekesnő - 7 sztár, aki túlzásba vitte a műtéteket

Nézegess képeket!

Elolvasom

Légy szabad! - Merj szembemenni az árral!

A Femina Klub áprilisi vendége Lakatos Márk stylist lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az önmagunk elfogadására való törekvésről beszélget. Hogyan szembesüljünk saját korlátainkkal, tökéletlenségünkkel? Hogyan dolgozzuk fel az életünkben felmerülő elakadásokat? 

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. április 22. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Ezt is szeretjük