A 73 éves Cher testre feszülős ruhában keltett feltűnést - Még most is vérbeli díva
Cher évtizedeket letagadhat a korából.

GettyImages-1000336674
beauty and style
Top olvasott cikkek

Az örökifjú Cher ismét bebizonyította, hogy még mindig ő az egyik legnagyobb díva. A tengerentúlon hatalmas népszerűségnek örvendő Dancing with the Stars című műsorban tűnt fel legutóbb. A 28. szezont záró show-ban egy fergeteges produkcióval kápráztatta el a közönséget. Temperamentumából semmit nem vesztett, ráadásul napjainkban is fitten tartja magát, nem is fél megmutatni az alakját.

Extravagáns stílusa még mindig megvan

Szokásához híven szereti magára vonzani a tekinteteket, ezt pedig ruhaválasztása is igazolta. A testre feszülős overalljában látszott, milyen jó formában van. A feltűnő ruhadarab és a fellépés egész színpadképe a hetvenes éveket idézte. Az énekesnő rá jellemző módon választotta ki a szettjét. Soha nem félt a csillogó daraboktól és merész színválasztásoktól, például a 2018- as Mamma Mia! című film folytatásában is extravagáns ruhában tűnt fel.

Cher a munkatempóból sem vesz vissza, 2020-ban hatalmas turnéra indul Amerika-szerte, melyet Here We Go Again névre keresztelt. Május közepéig járja majd a városokat, hogy ikonikus slágereivel örvendeztesse meg a rajongóit. 

Évtizedeket letagadhatna a korából, bár azért jó párszor feküdt kés alá. Köztudottan botoxrajongó, ami meg is hozta hatását, 73 éves kora ellenére alig van ránc az arcán.

A 61 éves Sharon Stone villantott

Mély dekoltázzsal jelent meg, és korát meghazudtolóan festett.

Ezt is szeretjük