Katie Holmes édesanyjával pózolt a vörös szőnyegen - Kathleen 73 évesen is stílusos
Katie Holmes édesanyja öt gyermeket nevelt fel.

katie-holmes-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Katie Holmes csak ritkán mutatkozik szeretteivel nyilvános eseményen, kislányát, Surit például évek óta nem vitte el magával semmilyen gálára sem. Olykor persze a bájos színésznő kivételt tesz, és megkéri valamelyik szerettét, hogy kísérje el, legutóbb bájos édesanyjával pózolt a vörös szőnyegen.

Így fest Katie Holmes édesanyja

A decemberben 41. születésnapját ünneplő sztár az American Ballet Theatre gálájára kapott meghívót, amire édesanyja, Kathleen is vele tartott. A fotósok kedvéért a vörös szőnyegen is együtt fotózkodtak. Mind a ketten csinos ruhába bújtak, a 73 éves asszony egy elegáns, hófehér felsőt és egy fekete nadrágot húzott, a szettjét visszafogott ékszerekkel dobta fel. Nagyon elegánsan nézett ki.

A színésznő egyébként óriási családból jött, édesanyja és édesapja, Martin összesen öt gyermeket neveltek fel, négy lányt és egy fiút, a gyerekek közül egyedül Katie Holmes volt az, aki híres lett, tinédzserként modellkedett, később pedig a színészetet választotta. 

Kathleen az egész életét a családjának szentelte, míg férje elismert ügyvédként dolgozott. A 73 éves asszony nagyon jószívű, gyakran adakozik a rászorulóknak.

- Fogalmam sincs, édesanyám mégis hogyan tudott mind az ötünket felnevelni. Nem is tudom, hogy egyáltalán szokott-e aludni! A testvéreim és én is állandóan tanácsot kérünk tőle, megkérdezzük, "anya, mit gondolsz erről? Anya, mégis mitévő legyek?" Három lánytestvérem van, úgyhogy volt kiktől tanulnom. Engem ők inspiráltak - mesélte Katie Holmes egy Glamournak adott interjújában, amiből az is kiderült, hogy a sztár édesanyja nagyon erős nő, és a tűzbe tenné a családjáért a kezét.

 

Suri Cruise gyönyörű kamasz lett

Képes összeállításunkban megnézheted, milyen szép lett Katie Holmes és Tom Cruise egy szem lánya, Suri.

Ezt is szeretjük