Susan Boyle szebb, mint valaha - Friss fotókon az 58 éves énekesnő
Susan Boyle elképesztő átalakuláson esett át.

susan-boyle-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Susan Boyle a 2009-es Britain's Got Talent színpadán bizonyíthatott. Amikor még a tehetségkutató válogatóján a színpadra lépett, a közönség soraiból többen is kinevették a külseje miatt, ám amint a Nyomorultak című musical egyik betétdalát, az I Dream A Dreamet elkezdte énekelni, mindenki elképedt azon, hogy milyen gyönyörű hangja van. Nem is csoda, hogy pillanatok alatt belopta magát az emberek szívébe, végül a második helyen végzett.

Susan Boyle szebb, mint valaha

Az 58 éves énekesnő a verseny után egyre nőiesebb lett, napjainkban sokkal nőiesebb és feltűnőbb ruhákat visel. A frizuráját is modernebb stílusban hordja, emellett rendszeresen be is festeti azt. Rajongói nem győzik dicsérni őt az Instagramon: "úgy nézel ki, akár egy királynő", "gyönyörű vagy", "Susan, én úgy szeretem a dalaidat, te egy nagyon különleges hölgy vagy! ", "nagyon csinosan nézel ki" - írták az egyik fotója alá a közösségi oldalán.

Idén májusban jelent meg a Ten című válogatásalbuma, amelyen a legjobb számai, illetve feldolgozásai mellett helyet kapott négy új dal is. Emellett készül az új turnéjára is, ami 2020 tavaszán indul Angliában The Ten Tour néven. Legutóbb az America's Got Talent képernyőjén volt látható utoljára augusztusban, ugyanis a tehetségkutató alatt vendégsztárként lépett fel. A legfrissebb, vörös szőnyeges felvételek is közvetlenül a műsor felvétele előtt készültek róla.

Képes összeállításunkban megnézheted Susan Boyle elképesztő átalakulását.

Ezt is szeretjük