Celine Dion testét csak egy háló takarta - Ilyen merész ruhát még sohasem mert bevállalni

A francia divathéten egy igazán merész darabot viselt.

Celine Dion hálós ruhában
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Celine Dion él-hal a divatért, így nem is csoda, hogy rendszeres látogatója a divatbemutatóknak. Az énekesnő különösen a cipőkért rajong: bevallása szerint több mint tízezer pár lábbeli büszke tulajdonosa, melyeket egy különleges, kompjúterizált szekrény segítségével választ ki.

Ilyen merész ruhát viselt

Természetesen a francia divathéten is részt vett, méghozzá egy nem akármilyen szettben, egy Iris van Herpen-kreációban tűnt fel, ami a 2019-es tavaszi/őszi kollekció egyik legfeltűnőbb darabja volt. A szett annyira exkluzív, hogy nem is lehet megvásárolni a boltban, csupán néhány készült belőle - és azok is igen prominens helyen landoltak.

Az optikai csalódást keltő ruha nem sokat takart el a sztár nádszálkarcsú alakjából, szinte csak egy háló fedte el a testét. Tőle ez elég szokatlan, hiszen általában visszafogottabb darabokba bújik, de úgy tűnik, annyira megtetszett neki a dizájn, hogy miatta képes volt kivételt tenni.

A szettet egy igazán drámai sminkkel viselte: a szemhéjfestéke és a szempillái is korallszínben úsztak, így kétség nem fér hozzá, hogy ő volt a divatshow legfeltűnőbb résztvevője. Pedig sztárokban nem volt hiány a rendezvényen: Meg Ryan és lánya, Daisy, rajtuk kívül pedig Coco Rocha is jelen volt.

A fia is elkísérte a divathétre

Rene-Charles szívesen kísérgeti édesanyját - nézd meg, milyen nagy már a 17 éves fiú!

Céline Dion 17 éves fia ilyen jóképű - René-Charles édesanyja nyomdokaiba lépett

Céline Dion fia egyre népszerűbb a raprajongók körében.

Elolvasom

Coverfotó és ajánlóképek: Getty Images.

DOGZ Fesztivál a Városligetben!

Szeptember 7-én kutyás bemutatókkal, falkasétával, izgalmas előadásokkal, tanácsadással és gyerekprogramokkal vár mindenkit az év legnagyobb kutyás rendezvénye. Regisztráció az ingyenes rendezvényre.

Promóció

Ezt is szeretjük