Emlékszel Susan Boyle-ra? 11 év alatt ennyit változott a Got Talent sztárja
Susan Boyle óriási átalakuláson esett át.

susan-boyle-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Susan Boyle nevét az egész világ megismerte, amikor 2009-ben jelentkezett a Britain's Got Talent című műsorba. Az akkor 48 esztendős énekesnőt többen kinevették a közönségből, amikor a műsor válogatóján a színpadra lépett, ám amint énekelni kezdett, mindenkit lenyűgözött gyönyörű hangjával. Természetesen továbbjutott, ezzel pedig hatalmas rajongótábort szerzett magának. Bár nem ő nyerte meg a tehetségkutatót, azonban így is könnyen beindult a zenei karrierje, a mai napig éneklésből tartja el magát.

Susan Boyle nagyon megváltozott

Az elmúlt években óriási átalakuláson esett át, a haja és az öltözködési stílusa is megváltozott. A mai napig az a fő célja, hogy olyan emberekre legyen hatással, akik nem bíznak magukban.

- Szeretek példakép lenni azok számára, akik még nem hallatták a hangjukat, biztatni akarom őket, hogy magabiztosabbak legyenek - nyilatkozta a The Sunday Postnak.

Úgy látja, sikereit édesanyjának is köszönheti, ugyanis amikor elveszítette élete egyik legfontosabb személyét, akkor határozta el, hogy jelentkezik a tehetségkutatóba.

- Mélyen hiszek abban, hogy édesanyám súgta nekem, hogy jelentkezzek, mert nekem még vannak fontos feladataim. Szerintem ő még mindig velem van, és onnan fentről küldi az erőt, hogy még magabiztosabb legyek - vallotta be.

A belőle áradó magabiztosság és pozitív energia a külsején is meglátszik. Képes összeállításunkban megnézheted, mennyit változott 2009-es felfedezése óta Susan Boyle.

A legfontosabb illemszabályok: a mindennapi és hivatalos protokoll alapjai

A Femina Klub novemberi vendége Görög Ibolya protokoll-tanácsadó lesz, akivel az est során többek között az alapvető illemszabályokról, valamint a mindennapi és az üzleti viselkedés helyes formáiról beszélget Szily Nóra, az estek háziasszonya.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2021. november 15. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük