Ő volt a Csernobil Ludmillája - Így fest a színésznő a valóságban
Jessie Buckley a valóságban rövid, vörös tincsekkel hódít.

jessie-buckley-cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

A Csernobil című minisorozat még 2019 májusában indult az HBO-n, a csupán öt epizódból álló történet akkor világszerte emberek millióit ültette le a képernyők elé, hiszen a széria az 1986 áprilisában történt csernobili atomkatasztrófáról és annak következményeiben elkövetett intézkedésekről szól. Ez a szomorú tragédia pedig a mai napig sokakat foglalkoztat.

Az egyik főszereplő a tűzoltó felesége, Ludmilla Ignatenko volt, akit Jessie Buckley ír színésznő alakított. A harmincéves sztárt, lehet, az utcán fel sem ismernéd azonnal, annyira másképp fest a való életben.

Jessie Buckley teljesen másképp fest élőben, mint a sorozatban

A filmiparban megszokottnak számít, hogy a színészek egy-egy szerep kedvéért teljes átalakuláson esnek át, míg Jessie Buckley a Csernobilban szőke, bongyor hajjal mutatkozott, addig a valóságban rövid, vörös tincsekkel hódít. Bár csak a frizurája más, mégis teljesen más karaktert ad az arcának. Az alábbi friss felvétel január 30-án, a London Critics' Circle Film Awardson készült róla.

Karrierje 2008-ban indult, akkor jelentkezett a BBC tehetségkutató műsorába, az I'd Do Anythingbe, aminek az volt a célja, hogy megtalálják a Twist Olivér-musical női főszereplőjét. Egy hajszálon múlt, hogy ő legyen a nyertes, végül második helyezett lett. Ennek ellenére így is megtalálták a színházi szerepek, 2010-ben pedig már a képernyőn debütált, A szerelem árnyékában című sorozatban szerepelt.

Olyan filmekben szerepelt, mint a 2017-es Vadállat, a 2018-as Wild Rose, utóbbiért BAFTA-díjra jelölték, Renée Zellweger oldalán feltűnt a Judy című 2019-es alkotásban, illetve Robert Downey Jr.-ral szerepelt együtt a 2020-ban megjelent Dolittle című vígjátékban. Ha így folytatja, ígéretes színészi karrier áll előtte.

Sorozatsztárok a valóságban

Számos színésznőt elcsúfítanak egy-egy szerep kedvéért. Képes összeállításunkban megnézheted, hogyan festenek a valóságban.

Ezt is szeretjük