Freddie Mercury élete szerelme szívszorító vallomást tett - Mary így szerette az énekest
Mary Austin és Freddie Mercury kapcsolata nem volt hétköznapi.

freddie-mercury-mary-austin-cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

Freddie Mercury élete egyik legfontosabb szereplője nagy szerelme, Mary Austin volt, akit még 24 esztendősen ismert meg egy londoni butikban, 1969-ben, ekkor a lány csupán 19 éves volt. Később egymásba szerettek, összesen hat évig jártak. 

Mary volt Mercury nagy múzsája, a Love Of My Life címre elkeresztelt Queen-dalt is neki írta. A lánykérés is megtörtént, ám 1976-ban szakítottak egymással. Bár hivatalosan nem alkottak többé egy párt, ennek ellenére a nő és a legendás énekes szoros barátságot ápoltak egymással. Az 1991-ben elhunyt sztár több interjújában kijelentette, hogy egykori kedvese az egyetlen igaz barátja. A Daily Express brit lap felfedezett egy Maryvel készült interjút, amiben a Mercuryval való szerelméről vallott.

Így szerette Mary Freddie Mercuryt

A zenész néhai menyasszonya bevallotta, nem szeretett bele a zenészbe első látásra, viszont miután meghódította a szívét, utána már nem volt visszaút.

- Beletelt némi időbe, hogy beleszeressek, viszont miután ez megtörtént, képtelen voltam hátat fordítani neki. Megismertem egy szinte teljesen másik oldalát, és amit láttam benne, az a szépség kincse volt - mesélte.

A fájdalma az én fájdalmam, és az öröme az én örömöm is lett.

Szerinte nemcsak ő, hanem a leghűségesebb Queen-rajongók is felfedezték Mercury kisugárzásában azt a pluszt, amitől olyan imádni való ember volt.

A cikk az ajánló után folytatódik

- A rajongók látták benne a szépséget, a jókedvet és minden egyéb apróságot, amiből összeállt Mercury személye, és bizony ők is ugyanúgy beleszerettek.

Miután 1991 novemberében Freddie Mercury örökre lehunyta szemeit, Mary teljesen összetört. Ezzel kapcsolatban évekkel ezelőtt az OK! magazinnak vallott.

- Elvesztettem egy olyan embert, akit örök szerelmemnek tartottam. Olyan érzés volt vele lenni, mintha házasok lettünk volna. Kitartottunk egymás mellett jóban és rosszban, gazdagon és szegényen, erőben és betegségben.

A Queen frontembere Mary Austinra hagyta 75 millió fontos vagyonának felét, ami magába foglalta a 25 millió fontot érő kensingtoni birtokát is.

Freddie Mercury húga így néz ki ma

Képes összeállításunkban megnézheted, hogyan fest napjainkban Freddie Mercury húga, Kashmira.

Ezt is szeretjük