Tom Cruise és Katie Holmes lányából gyönyörű kamasz lett - Suri tiszta anyja
Az egykor hisztis sztárcsemetéből, Suri Cruise-ból nagyon bájos kamaszlány lett.

suri-cruise-kamasz-2019-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Suri Cruise kislányként szinte a reflektorfényben élte az életét, ugyanis az édesapja, Tom Cruise ragaszkodott hozzá, hogy a kislány minden egyes hivatalos megjelenésükön velük legyen. A válás óta azonban sokkal ritkábban látni, Katie Holmes szerint ugyanis egy gyerek helye az iskolában és a játszótéren van, nem a vörös szőnyegen.

Ilyen nagy már Suri Cruise

A világ talán legismertebb sztárcsemetéje a különleges nevéről és a hatalmas hisztirohamairól volt híres, ugyanis akkoriban híres apukája nagyon elkényeztette. Hála az anyja jó nevelésének, egy rendes, szorgalmas, jól viselkedő kamaszlány vált belőle, aki nagy büszkeséget okoz a családnak. A 13 éves Suri a kortársaival ellentétben nem jár bulizni, nem visel kihívó ruhákat, ellenben szívesen balettozik és fazekaskodik az iskola után.

A legutóbbi fotóján elképedtek a rajongók, Suri ugyanis kész nő a felvételen - első pillantásra azt hittük, az anyját látjuk a képen, annyira hasonlítanak egymásra. Természetesen ezt a kommentelők is megírták az Instagramra kitett fotó alatt.

"Olyan csinos, tiszta Katie! Hirtelen azt hittem, az ő egyik régebbi képét látom?", "Igazán bájos hölgy lett Suriból, az anyukája büszke lehet rá", "Én mindkét szülőt látom Suriban, de csak a legjobbat örökölte mindkettejüktől. Csodaszép lány" - írták a közösségi oldalon.

Coverfotó és ajánlóképek: Getty Images.

Ezt is szeretjük