Emlékszel a Csengetett, Mylord sztárjára? A 73 éves Su Pollardot nem biztos, hogy felismernéd az utcán

Su Pollard rengeteget változott a brit tévésorozat óta, így néz ki ma a színésznő.

su-pollard-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Su Pollard az 1988-tól 1993-ig vetített Csengetett, Mylord? című brit tévésorozattal lopta be magát a nézők szívébe. Az ikonikus alkotást a mai napig játsszák hazánkban is, a TV2 Comedyn újra felidézhetjük a szép pillanatokat. 

A színésznő által megformált esetlen szobalány karakterét mindenki megszerette, a 2018-as budapesti közönségtalálkozóra sajnos azonban nem tudott eljönni. Ma már talán sokan fel sem ismernék, rövid, hidrogénszőke hajjal és színes öltözékkel kelt mindig feltűnést.

Su Pollard változása

Már a ’70-es évek óta színészettel keresi a kenyerét. Szakmai pályafutását 1974-ben kezdte, és már kislány korában érdeklődést mutatott a szereplés és a színpad világa iránt. 1979-ben debütált a képernyőn a Two Up, Two Down című sorozatban, Angliában a Hi-de-Hi! című szériával vált népszerűvé, amit 1980 és 1988 között vetítettek. Sokan talán nem is sejtenék, de énekesnőként is sikeres karriert épített fel, a ’80-as és ’90-es években megjelent jó pár lemeze.

Manapság már inkább a színházi szerepeket részesíti előnyben a filmekkel és sorozatokkal szemben. 2020-ban a nézők az Andy and the Band című sorozatban láthatták feltűnni egy epizód erejéig. A Lancashire Telegraphnak adott 2022-es interjújában elárulta, hogy mindig vidáman fog visszaemlékezni a szakmai munkásságára.

- Mindig vissza fogok tekinteni néhány olyan dologra, amit megtettem, és örülök neki. Szeretek megosztani néhány anekdotát, és mindig igyekszem megajándékozni a közönséget valami széppel. Azt hiszem, számomra nem létezik olyan dolog, amelyet ne osztanék meg szívesen másokkal.

A színésznő 73 évesen igazi energiabomba, amelyet friss képei is hűen tükröznek. A munkája iránti szeretet élteti, színes egyénisége pedig sokakat levesz a lábukról.

Képes összeállításunkban megnézheted, hogyan fest napjainkban Su Pollard.

Jól szeretsz? - Út a kötődési sebek gyógyítása felé

A Femina Klub áprilisi vendége Dr. Lukács Liza krízistanácsadó szakpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogy képesek vagyunk meghaladni a már korábbról hozott rossz hiedelmeinket, és kiépíteni egy biztonságos kötődési mintát?  Illetve vajon az, aki sérül a kapcsolataiban, csak a kapcsolatain keresztül képes meggyógyulni?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. április 24. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Cover-kép:Getty Images

Ezt is szeretjük