Kitálalt Trump szeretője: ilyen az ágyban az Egyesült Államok elnöke
Stormy Daniels részletesen beszámolt a légyottjukról.

stormy-daniel-donald-trump-agyban-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Az egykori felnőttfilmes sztár, Stormy Daniels színt vallott: először beszélt arról, hogy milyen az ágyban valójában az Egyesült Államok jelenlegi elnöke, Donald Trump.

Alaposan leszólta őt

Trump és a pornócsillag viszonya még 2006-ban kezdődött, nem sokkal azután, hogy Melania megszülte a közös fiukat, Barront. Az ügy úgy derült ki, hogy az elnök ügyvédje, Michael Cohen nyíltan beszélt róla, hogy 130 ezer dollárt fizetett a pornószínésznőnek azért, hogy hallgasson az afférjukról - holott Daniels folyamatosan tagadta, hogy bármi lett volna közöttük.

Ezek után ő sem titkolózott tovább: kitálalt a sajtónak a viszonyukról, sőt, most még szaftos részleteket is szolgáltatott:

- Két perc volt az egész, és akkor még nagylelkű voltam. Rövid és unalmas aktus volt. Az előjátékban se nagy bajnok, annyi volt az egész, hogy felmentem vele a hotelszobájába, kiszaladtam a mosdóba, és mire visszaértem, már ott állt egy szál bokszeralsóban, és engem méregetett. "Hé, cica" - mondta. Erre csak forgatni tudtam a szemeimet.

Azért keltettem fel a figyelmét, mert beteges kíváncsiság dúl benne a pornóiparral és a filmekben szereplő színésznőkkel szemben. Éppen forgattam, amikor felhívott. Szóltak, hogy "hé, tudod ki keres? Donald Trump!". Mind nevetni kezdtünk. Kit érdekelt még akkoriban, csak egy valóságshow-sztárocska volt - mondta Trumpról.

stormy-daniel-donald-trump-agyban-nagy

Mióta kirobbant a botrány, Stormy élete teljesen megváltozott - méghozzá meglepő módon pozitív irányba. Erről is beszélt a Vogue magazinnak adott interjújában:

- Mióta elkezdtem a Make America Horny Again turnét (azaz Tegyük újra kanossá Amerikát, viccesen kiforgatva Trump kampányszövegét, ami Make America Great Again, vagyis Tegyük újra naggyá Amerikát volt - a szerk.), azóta nők százai kerestek fel azzal, hogy én vagyok a hősük, és forradalmat indítottam Trump ellen. Dühös, csalódott nők, akik vezetőjükként tekintenek rám. Azt mondják: "Megmented a világot, igazi hazafi vagy, egy hős!". Erre mindig ugyanazt mondom: "Én csak a saját hátsómat akartam menteni, senki másét" - mondta a magazin riporterének.

Ezt is szeretjük