Melania Trump ezt gondolja férje szeretőjéről - Kommentlavinát indított a vallomása
Nem tetszett a netezőknek a véleménye - alaposan le is szólták érte.

melania-trump-stormy-daniels-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Melania Trump hónapok óta szenved a pletykák miatt - több nő is előkerült, akik mind azt állítják, hogy viszonyt folytattak a jelenlegi elnökkel, mialatt Melania éppen a közös gyermeküket várta.

Melania nem hisz a szeretőnek

A legelső és egyben leghíresebb állítólagos szerető nem más, mint a felnőtt filmes Stormy Daniels, aki azért döntött úgy, hogy kitálal az afférjukról, mert az elnök megszegte a megállapodásukat azzal, hogy az ügyvédje, Michael Cohen nyíltan beszélt róla, hogy 130 ezer dollárt fizetett a pornószínésznőnek a hallgatásáért, ezzel pedig nem hagyott neki más választást, mint azt, hogy elmondja a saját történetét. Sőt, azóta már bíróságra is vitte az ügyet, hiszen Trump megszegte a közös titoktartási szerződésüket, amivel komoly médiacirkuszt okozott Daniels körül.

Az elnök felesége, Melania Trump most először szólalt meg az ügyben: a first lady úgy véli, hogy Stormy össze-vissza hazudozik, és hisz a férjének, akit igazi úriembernek tart. Arra is felhívta a figyelmet, hogy az előző feleségeivel is remek a viszonya, így még a feltételezés is sértő, hogy valaha megcsalta volna bármelyiküket.

Stormy Daniels, az állítólagos szerető.
Stormy Daniels, az állítólagos szerető.

Az egykori modell ugyan nem volt jelen a sajtókonferencián, de Trump ügyvédje, Rudy Giuliani, aki korábban New York polgármestere volt, tolmácsolta a szavait. A végén ő maga is elmondta a véleményét a Stormy-incidensről:

- Tisztelem a nőket: a gyönyörű és értékes nőket. De egy olyan nőt, aki áruba bocsátja a testét, nem tudok tisztelni. Azt mondja, hogy fizessünk, amiért bemocskoltuk a nevét. De kérdem én - aki pénzért árulja a testét, ott hol van szó bemocskolásról? Én szimplán nem veszem be a meséjét. Pereljenek be, de nem ér sokat a szava. Én is ügyvéd voltam, sok olyan esettel találkoztam, amikről kiderült, hogy kamu az egész. Ez is egy ilyen ügy - nyilatkozta Rudy Giuliani.

A Twitteren azonnal megindult a kommentháború - azon túl, hogy Giulianit nőgyűlölőnek és szexistának nevezték, Melaniának is nagyon nekimentek a netezők: "Trump helyette tweetel, Rudy pedig helyette beszél. Beszigszalagozták Melania száját? Azok után, hogy Trump kezét nyilvánosan ellökte, nem hinném, hogy annyira bízna a férjében, de, ha mégis, akkor nem normális", "Ha Melania valóban ezt hiszi, akkor az a nő ostoba. Ki fizetne ki 130 ezer dollárt egy ostoba pletykáért? Hogy a másik Playboy-modellről ne is beszéljek...", "Agymosták Melaniát, vagy ennyire buta szegény? Remélem, amint lejár a szerződése, beadja a válókeresetet, és kitálal" - írták a közösségi oldalon.

Ezt is szeretjük