Melania Trump ezt gondolja férje szeretőjéről - Kommentlavinát indított a vallomása

Nem tetszett a netezőknek a véleménye - alaposan le is szólták érte.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek
Nem tetszett a netezőknek a véleménye - alaposan le is szólták érte.

Melania Trump hónapok óta szenved a pletykák miatt - több nő is előkerült, akik mind azt állítják, hogy viszonyt folytattak a jelenlegi elnökkel, mialatt Melania éppen a közös gyermeküket várta.

Melania nem hisz a szeretőnek

A legelső és egyben leghíresebb állítólagos szerető nem más, mint a felnőtt filmes Stormy Daniels, aki azért döntött úgy, hogy kitálal az afférjukról, mert az elnök megszegte a megállapodásukat azzal, hogy az ügyvédje, Michael Cohen nyíltan beszélt róla, hogy 130 ezer dollárt fizetett a pornószínésznőnek a hallgatásáért, ezzel pedig nem hagyott neki más választást, mint azt, hogy elmondja a saját történetét. Sőt, azóta már bíróságra is vitte az ügyet, hiszen Trump megszegte a közös titoktartási szerződésüket, amivel komoly médiacirkuszt okozott Daniels körül.

Az elnök felesége, Melania Trump most először szólalt meg az ügyben: a first lady úgy véli, hogy Stormy össze-vissza hazudozik, és hisz a férjének, akit igazi úriembernek tart. Arra is felhívta a figyelmet, hogy az előző feleségeivel is remek a viszonya, így még a feltételezés is sértő, hogy valaha megcsalta volna bármelyiküket.

Az egykori modell ugyan nem volt jelen a sajtókonferencián, de Trump ügyvédje, Rudy Giuliani, aki korábban New York polgármestere volt, tolmácsolta a szavait. A végén ő maga is elmondta a véleményét a Stormy-incidensről:

- Tisztelem a nőket: a gyönyörű és értékes nőket. De egy olyan nőt, aki áruba bocsátja a testét, nem tudok tisztelni. Azt mondja, hogy fizessünk, amiért bemocskoltuk a nevét. De kérdem én - aki pénzért árulja a testét, ott hol van szó bemocskolásról? Én szimplán nem veszem be a meséjét. Pereljenek be, de nem ér sokat a szava. Én is ügyvéd voltam, sok olyan esettel találkoztam, amikről kiderült, hogy kamu az egész. Ez is egy ilyen ügy - nyilatkozta Rudy Giuliani.

A Twitteren azonnal megindult a kommentháború - azon túl, hogy Giulianit nőgyűlölőnek és szexistának nevezték, Melaniának is nagyon nekimentek a netezők: "Trump helyette tweetel, Rudy pedig helyette beszél. Beszigszalagozták Melania száját? Azok után, hogy Trump kezét nyilvánosan ellökte, nem hinném, hogy annyira bízna a férjében, de, ha mégis, akkor nem normális", "Ha Melania valóban ezt hiszi, akkor az a nő ostoba. Ki fizetne ki 130 ezer dollárt egy ostoba pletykáért? Hogy a másik Playboy-modellről ne is beszéljek...", "Agymosták Melaniát, vagy ennyire buta szegény? Remélem, amint lejár a szerződése, beadja a válókeresetet, és kitálal" - írták a közösségi oldalon.

Az anyaság kihívásai cukormáz nélkül

A Femina Klub júniusi vendége Ráskó Eszter humorista lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az anyaság és a nőiség kihívásairól beszélget. Vajon létezik-e recept a gyerekneveléshez? Miért olyan káros a tökéletes anya mítosza? Hogyan lehet az önazonosság és az önfelvállalás révén a nőknek felvértezni magukat a 21. századi normákkal szemben?

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. június 3. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Ezt is szeretjük