Megint villantott Sharon Stone
Leleplező fotóval
Pár napja megismételte az Elemi ösztön híres jelenetét, és most megint lencsevégre kapták - szerencsétlenségére!

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Sharon Stone-ra ugyanis alig lehet rá ismerni az alsó képen, smink nélkül, álmosan hunyorog, miközben felsőjét jelentőségteljesen felhajtotta, hogy láthatóvá tegye bikinifelsőjét, és cseppet sem vonzó mellkasát.

Pedig a kilencvenes években ez a színésznő férfiak millióit tartotta lázban, az Elemi ösztön legendás kihallgatós-jelenete azóta már kultikussá vált, a szőke sztár pedig az évtized egyik legerotikusabb hírességévé vált, Pamela Anderson vagy Demi Moore mellett.

A képen mindezek ellenére jól látszik, hogy Sharon Stone le sem tagadhatná korát, két hónapja ünnepelte ötvenedik születésnapját, és miközben Madonna oldalán ragyog Cannes-ban, jó tudni, hogy van egy hétköznapi arca is.

Neki sem igazán sikerült

Az egykori szexi sztárt Woody Allen indította el a színészi pályán, amikor a kevéssé ismert Csillagporos emlékek című filmjében egy rövid szerepet ajánlott az akkor 22 éves színésznőnek.

1990-ben Arnold Schwarzenegger feleségét alakította Az emlékmás című scifiben, majd hirtelen jött népszerűségét meglovagolva a Playboy címlapján is megmutatta meztelenül bájait.

Karrierje során elég sok középszerű filmben szerepelt, egyik legjobb alakítását pedig Martin Scorsese Casino című filmjében láthatjuk, amiért Oscarra is jelölték, de a díjat végül Susan Sarandon kapta meg.

Instagram vs. valóság - A csillámpor alatti igazságról őszintén

A Femina Klub februári vendége Kajdi Csaba modellügynökség tulajdonos, influenszer lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogyan befolyásolja az emberek önképét a közösségi média, milyen árnyoldalai vannak a modellkedésnek, illetve mennyit számít a forma (szépség) mögötti tartalom (személyiség) a siker elérésében?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. február 27. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

A színésznő egyébként annak a dokumentumfilmnek a bemutatójára érkezett a francia filmünnepre, amely a világhírű magyar származású operatőröknek, Zsigmond Vilmosnak és Kovács Lászlónak állít emléket.

Ezt is szeretjük