Megint villantott Sharon Stone
Leleplező fotóval
Pár napja megismételte az Elemi ösztön híres jelenetét, és most megint lencsevégre kapták - szerencsétlenségére!

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Sharon Stone-ra ugyanis alig lehet rá ismerni az alsó képen, smink nélkül, álmosan hunyorog, miközben felsőjét jelentőségteljesen felhajtotta, hogy láthatóvá tegye bikinifelsőjét, és cseppet sem vonzó mellkasát.

Pedig a kilencvenes években ez a színésznő férfiak millióit tartotta lázban, az Elemi ösztön legendás kihallgatós-jelenete azóta már kultikussá vált, a szőke sztár pedig az évtized egyik legerotikusabb hírességévé vált, Pamela Anderson vagy Demi Moore mellett.

A képen mindezek ellenére jól látszik, hogy Sharon Stone le sem tagadhatná korát, két hónapja ünnepelte ötvenedik születésnapját, és miközben Madonna oldalán ragyog Cannes-ban, jó tudni, hogy van egy hétköznapi arca is.

Neki sem igazán sikerült

Az egykori szexi sztárt Woody Allen indította el a színészi pályán, amikor a kevéssé ismert Csillagporos emlékek című filmjében egy rövid szerepet ajánlott az akkor 22 éves színésznőnek.

1990-ben Arnold Schwarzenegger feleségét alakította Az emlékmás című scifiben, majd hirtelen jött népszerűségét meglovagolva a Playboy címlapján is megmutatta meztelenül bájait.

Karrierje során elég sok középszerű filmben szerepelt, egyik legjobb alakítását pedig Martin Scorsese Casino című filmjében láthatjuk, amiért Oscarra is jelölték, de a díjat végül Susan Sarandon kapta meg.

A színésznő egyébként annak a dokumentumfilmnek a bemutatójára érkezett a francia filmünnepre, amely a világhírű magyar származású operatőröknek, Zsigmond Vilmosnak és Kovács Lászlónak állít emléket.

Ezt is szeretjük