Agyműködési zavarai vannak Sharon Stone-nak
Egy szervezet akár ingyen is megvizsgáltatná
A színésznő bizarr viselkedéséből súlyos következtetést vontak le.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Sharon Stone korábban elhitette a világgal, hogy különleges értelmi képességekkel bír, és átlagon felüli intelligenciája révén a híres Mensa nevű szervezetnek is tagja, amely köztudottan a valódi IQ-bajnokok gyűjtőhelye.

Előszeretettel hord valódi szőrmét

Bár a Mensában évek óta hangoztatták, hogy nem egészen úgy van, ahogy ő mondja, csupán nemrég derült fény a lódításra. Most azonban egyre több tény mutat arra, hogy valami tényleg nem átlagos Stone fejében, ám ezúttal nem pozitív értelemben.

Hol lehet a bibi?

Legalábbis a PETA állatvédő csoport erre a következtetésre jutott, amikor magyarázatot próbáltak találni arra, vajon miért viselkedik az ötvenéves sztár ennyire közönyösen a többi élőlénnyel szemben.

- Tudományos kutatások azt az eredményt hozták, hogy az agy frontális területe alulfejlett azoknál az embereknél, akik képtelenek együttérezni. Íme, az ajánlatunk: engedélyezné-e, hogy a PETA befizesse Önt egy, a frontális területre összpontosító agyi szkennelésre, hogy kiderítsük, vajon az Ön megjegyzései és viselkedése mentális hiányosságra vezethetők-e vissza – írták a színésznőhöz fogalmazott levélben.

A szervezet nemcsak azon háborodott fel, hogy Stone állandóan szőrmebundában parádézik, hanem hogy az emberek iránt sincs benne semmi empátia.

Legutóbb ugyanis nagy ellenérzést váltott ki a szőkeség azon meggondolatlan megjegyzése, miszerint a kínaiak csakis maguknak, no és rossz karmájuknak köszönhetik, hogy földrengés sújtotta országukat.

- Ahol emberek milliói – gyerekeket is beleértve – haltak vagy sérültek meg, és váltak hajléktalanná a természeti katasztrófa következményeképpen, ott mindenkit sokkolt, hogy Ön figyelmen kívül hagyta a földrengés pusztító hatását.

A PETA azt reméli, hogy ha elvégzik a vizsgálatot, az talán tudatosabbá, és mások szenvedésére érzékenyebbé teszi a sztárt, hogy ne népszerűsítsen többé semmilyen erőszakos cselekedetet, és ne űzzön csúfot mások nyomorúságából.

Ezt is szeretjük