Fotón Steve Martin 27 évvel fiatalabb felesége – Kapcsolatuk kiállta az idő próbáját
Steve Martin 2007-ben vette feleségül Anne-t.

steve-martin-cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

Steve Martin sok évet várt arra, hogy megtalálja a nagy szerelmét, első házassága nyolc év után tönkrement, 1994-ben vált el. Már 60 éves volt, amikor járni kezdett Anne Stringfield íróval. Két évvel később, 2007-ben házasodtak össze.

Így néz ki a felesége, Anne

Igazán különleges módon ismerkedtek össze, ugyanis Anne a The New Yorker magazinnál dolgozott, amellett, hogy szerkesztő volt, az is egy fontos feladata volt, hogy a hírességekkel egyeztesse, hogy bizonyos állítások velük kapcsolatban valóban igazak vagy sem róluk. Így került a népszerű színésszel is kapcsolatba.

- Nagyjából egy éven keresztül csak telefonon tartottuk a kapcsolatot, mielőtt találkoztunk volna személyesen - emlékezett vissza Steve Martin egy interjúban.

steve-martin-felesége

A párosban közös pont volt, hogy mind a ketten visszahúzódó egyéniségek, végül 2007-es esküvőjük után a családalapítás is szóba jött kettőjük között. Kislányuk 2012-ben látta meg a napvilágot, akkor Steve Martin már 67 esztendős volt. A gyermek születését hónapokon keresztül titkolták. A világsztárt egyáltalán nem zavarja, hogy idősen vált édesapává.

- Ha fiatalabban lett volna gyerekem, akkor biztosan pocsék apa lettem volna, mivel a figyelmem a karrieremre összpontosult volna - nyilatkozta két évvel ezelőtt a gyerekneveléssel kapcsolatban.

Ezt is szeretjük