Emlékszel Steve Martin lányára az Örömapában? Már 46 éves a színésznő
Kimberly Williams-Paisley játszotta Annie Banks-et a filmben.

kimberly-williams-paisley-oromapa-2018-cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

Kimberly Williams-Paisley játszotta Steve Martin csinos lányát a kilencvenes évek sikerfilmjében, az Örömapában. Ki ne emlékezne a bájos történetre, melyben az aggódó édesapa vonakodva egyezett csak bele a lánya esküvőjébe - hiszen a menyasszony és a vőlegény csupán néhány hónapja ismerték egymást.

Így néz ki ma Kimberly Williams-Paisley

Persze a történet végül jó véget ért: Annie és Bryan végül egybekeltek, az örömapa, George Banks pedig világra szóló esküvőt hozott össze imádott lánya kedvéért. Mindenki szerette a romantikus vígjátékot, amit időről időre a mai napig műsorra tűznek a hazai csatornák.

kimberly-williams-paisley-oromapa-2018-nagy

Az Annie-t alakító Kimberly Williams-Paisley azonban már jó ideje nem az a fiatal fruska, akit Steve Martin oltár elé kísért - már 46 éves, és két kisfiú édesanyja. A színészkedéssel azóta sem hagyott fel, habár inkább sorozatokban láthattuk: szerepelt a Jim szerint a világ, a Két pasi - meg egy kicsi és a Nashville című szériákban.

Az elmúlt 27 évben nem sokat változott a külseje - csupán a göndör haját egyenesíttette ki, és megritkította erősen bozontos szemöldökét - de szinte még mindig úgy fest, mint a film forgatásakor.

Ilyen gyönyörű nő lett a Huncutka kislánya

Alisan Porter mindössze tízéves volt, amikor eljátszhatta Huncutkát, az árva kislányt. Az egykori gyereksztárból igazi bombázó lett, nézd meg a fotóit!

Ezt is szeretjük