Mégis meleg? Zavarba ejtő pózban kapták le a népszerű színészt
A True Blood sztárját, Stephen Moyert félreérthető pózban kapták le egy férfival a nyílt utcán.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A True Blood - Inni és élni hagyni sztárjáról, Stephen Moyerről masszívan tartja magát az a pletyka, hogy a színész valójában a férfiakat szereti.

Többször nyilatkozott ő is félreérthetően, és még a sorozatbeli partnerével, Anna Paquinnal kötött házassága sem oszlatta el a kételyeket.

Félreérthető pózban kapták le

Most a lesifotósok kapták le, ahogy egy férfival ölelkezett, és csókolgatta azt az utcán, amikor egy könnyed kirándulást tettek Venice Beach-en, Kaliforniában.

A 43 éves színész sohasem tudta lerombolni azt a tévhitet, hogy a férfiakat szereti, a pletykálkodókat pedig az sem győzte meg, hogy a True Bloodban Sookie-t alakító felesége tavaly szeptemberben adott életet ikreiknek.

Sőt, az, hogy kétpetéjű ikrek születtek, egyes vélemények szerint csak alátámasztja azt a feltételezést, hogy mesterséges megtermékenyítés útján sikerült teherbe esnie a szőke színésznőnek.

Moyer tavaly júliusban azt nyilatkozta, szívesen venné, ha a sorozat készítői még több meleg vonulatot írnának a történésbe, ő például szívesen játszana homoerotikus jeleneteket a Samet alakító Sam Trammel és mindenki kedvenc viking vámpírjával, Alexander Skarsgårddal.

Imádja a feleségét

Mindez azonban csak Hollywoodban jelenti automatikusan azt, hogy az illető meleg, így a női rajongók számára azért van remény. A színész ugyanis legutóbb azt nyilatkozta, egyszerűen imádja feleségét, a 31 éves Anna Paquint, és mióta megszülettek gyermekeik, csak még jobban tiszteli.

Az egyéves Charlie és Poppy teljesen elvarázsolták a vámpírkirályt, aki azt mondta, nincs annál boldogabb pillanat, mint amikor etetni próbálja a babákat, és még azt is élvezi, amikor a legtöbb étel az ő arcán köt ki.

Ezt is szeretjük