Így még senki sem állt a királynő elé! Hatalmas botrányt kavart a színész
Részletek!
Stephen Fry most először vallotta be, hogy drogozott.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Stephen Fry olyat tett a királynővel, amit eddig még senki sem mert - vagy legalábbis nem beszélt róla.

A Dr. Csontban korábban látható sztár - Booth pszichiáterét alakította - most vallotta be, hogy drogproblémái voltak, még a Buckingham-palotában is kokainozott és teljesen betépve találkozott II. Erzsébettel. 

Bocsánatot kért

Legújabb életrajzában, a More Fool Me könyvben úgy gondolta, elérkezett az idő, hogy bocsánatot kérjen, mivel jószerével nem volt olyan helyiség és polírozott felület, ahonnan ne szippantott volna kokaint.

Így például a BBC székházában, a Parlamentben, magánlakásokban, irodákban, autókban, asztalokon. Több százezer fontot költött drogra, és jószerével nem volt olyan esemény, amelyre józanul érkezett volna.

Depressziós lett

- Életem egy szakaszában rengeteg pénzt, időt, fáradtságot fektettem abba, hogy minél több kokainhoz jussak. De nem csak ezt titkoltam el annak idején. Magánéleti és szakmai sikertelenségem miatt depressziós is voltam, és bipoláris zavarban is szenvedtem. Mindkettő erősen rányomta bélyegét az életemre, de már megtanultam, hogy nem a gyógyszerek és a drogok jelentik a problémák megoldását. Szívből kívánom mindenkinek, hogy tanuljon a példámból, és ne essen ugyanebbe a hibába - írja kötetében.

A színész még egyetemista korában Edinburgh-ban, a Fringe Fesztiválon ismerkedett meg humorista kollégájával, Hugh Laurie-val. Az azóta leginkább Dr. House-ként elhíresült sztárral az Egy kis Fry & Laurie komédiasorozattal debütáltak a BBC-n 1986-ban, a sikeres széria közel 11 éven át szórakoztatta a fanyar angol humor kedvelőit.

A könyvében azt is bevallja, ekkor, 1986-ban vett először kokaint egy színész kollégájától, akit azonban nem akart megnevezni. Mint írta, sosem gondolta volna, hogy függővé válhat, ám a dolgok kicsúsztak az irányítása alól.

Ezt is szeretjük