30 évvel fiatalabb pasit szeret a műsorvezető! Fél év után össze is házasodnak
Stephen Fry és 27 éves kedvese már az esküvőt tervezi.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A Twitteren jelentette be Stephen Fry, hogy hamarosan oltár elé állnak párjával, Elliott Spencerrel. Az 57 éves színész-műsorvezető és 27 éves kedvese tavaly nyáron ismerkedett meg, és csak novemberben álltak közösen a nyilvánosság elé.

Karácsony előtt pedig már be is jelentkeztek a norfolki hivatalba, hogy szeretnének összeházasodni. Azt azonban a színész már nem akarta elárulni, mikor lesz a ceremónia, mert mint írta, meghitt eseményt szeretne.

Párja mentette meg

A QI műsorvezetője élete csodájának tartja a fiatal fiút, aki szerinte megmentette. Stephen Fry három évvel ezelőtt öngyilkossági kísérletet követett el, mert nem bírta elviselni a hírnévvel járó kiszolgáltatottságot, magányosnak érezte magát, miután minden kapcsolata zátonyra futott.

- A magány a legszörnyűbb és legellentmondásosabb problémám. Utálom, hogy csak az üres házra érek haza. Nem szexuális partnerre vágyom, hanem egy hosszú távú kapcsolatra. Valakire, akivel megoszthatom az ágyam, akihez odabújhatok - írta a színész 2013 júniusában a blogjára.

A színész, akit legutóbb A hobbit: Az öt sereg csatája filmben láthattunk, tavaly vallotta be, kemény kábítószerfüggő volt, még az angol királynőhöz is bedrogozva ment el.

- Életem egy szakaszában rengeteg pénzt, időt, fáradtságot fektettem abba, hogy minél több kokainhoz jussak. De nemcsak ezt titkoltam el annak idején. Magánéleti és szakmai sikertelenségem miatt depressziós is voltam, és bipoláris zavarban is szenvedtem. Mindkettő erősen rányomta bélyegét az életemre, de már megtanultam, hogy nem a gyógyszerek és a drogok jelentik a problémák megoldását. Szívből kívánom mindenkinek, hogy tanuljon a példámból, és ne essen ugyanebbe a hibába - írja életrajzában.

A sajtó megkereste Elliott Spencer szüleit is, édesapja éppen egyidős a színésszel. Ám sem ő, se az anya nem akart nyilatkozni.

Ezt is szeretjük