Antonio Banderas és Melanie Griffith lánya modellt állt: a 24 éves Stella szépségén ámulunk
Stella Banderasból gyönyörű nő lett.

stella-banderas-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Stella Banderas 1996. szeptember 24-én látta meg a napvilágot Spanyolországban, Antonio Banderas és Melanie Griffithnek ő az egyetlen közös lánya. A sztárpár az 1995-ös Hárman párban című film forgatásán szeretett egymásba, egy évvel később össze is házasodtak, végül 2014-ben egy közleményt adtak ki, amelyben bejelentették, hogy külön utakon folytatják, egy évvel később mondta ki a bíróság a válásukat.

Stella Banderas friss fotói

Egy szem lányuk szüleik válási procedúrája idején még viszonylag kicsit sérülékenyebb korszakát élte, hiszen a válás bejelentésekor 17 éves volt. Szerencsére a szülei békében váltak el, sőt Banderas a mai napig legjobb barátjaként tekint exfeleségére, így Stella számára sem volt annyira megterhelő lelkileg, hogy az apja és az édesanyja szétmentek. 2018-ban az apja az Access című műsorban mesélte el, hogy lánya New Yorkban nyert felvételt a Stella Adler Studio of Acting iskolába, ahol színészetet tanult, akkor apja úgy fogalmazott, hogy nem biztos, hogy a lány szülei nyomdokába lép, szimplán csak ki akarja magát próbálni ezen a területen is.

- Figyelmes és komoly lány. Szeretném, ha azzal foglalkozna, ami tényleg érdekli őt, bármit is tesz, mindenben támogatom. Ha orvos akarna lenni, akkor is ugyanúgy támogatnám. Nem akarom rákényszeríteni semmire sem. Szeretném, ha egy szabad és független nővé válna - fogalmazta akkor Banderas a gyermekéről.

Stella végül úgy döntött, hogy nem a színészet lesz az ő útja, a Vision Los Angeles ügynökséggel szokott közreműködni modellként, emellett ő hozta létre a Lightbound stúdiót, illusztrációkat, szobrokat készít, emellett saját parfümöt is alkotott már.

Képes összeállításunkban megnézheted Stella Banderas friss fotóit.

Ezt is szeretjük