Hájas bálnává hízik a népszerű tévésztár, Star Jones
Hiába az elvégzett drasztikus plasztikai műtét, Star Jones az utóbbi időben ismét rohamos hízásnak indult.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Bár néhány évvel ezelőtt Star Jones csillagászati összeget költött gyomorszűkítő műtétjére, úgy tűnik, a beavatkozás nem szabadította meg végleg súlyproblémáitól.
 

Balra 1999-ben, jobbra 2009-ben: újra gyűlnek a kilók

A 47 éves amerikai tévésztár az utóbbi időben szemmel láthatóan hízásnak indult, ami aggodalommal tölti el rajongóit. Nem csoda, hiszen a The view talkshow sztárjának több mint hetvenkilós súlytöbblete nemcsak fizikai, hanem lelki problémákhoz is vezetett.

Már kiskorában is szerette a hasát

Egy interjúban Star bevallotta, már gyerekként is voltak problémái a falánksággal. A roskadásig telt családi asztal mellett nem tudott parancsolni magának, így édesanyjának kellett figyelmeztetnie, ha már eleget evett.

Ezek a problémák később súlyosbodtak a magánéleti kudarcok miatt. A szókimondó híresség egy időben 73 kiló túlsúlyt cipelt, és ekkoriban saját bevallása szerint a dupla sajtos hamburger volt a legjobb barátja.

Nehezen szánta rá magát a műtétre

Amikor a jelentős súlytöbblet végképp megkeserítette életét, Star drasztikus lépésre szánta el magát. Elhatározta, hogy testi és lelki egészsége érdekében gyomorkisebbítő műtétet végeztet, ám még a beavatkozás előtti éjszakán is voltak kétségei.

A sikeres gyomorkisebbítést követően három év alatt sikerült megszabadulnia pluszkilóitól. Ezzel együtt önbizalmát is visszanyerte, és egy évvel a műtét után már férjhez is ment Al Reynolds bankárhoz.

Az esküvő óriási médiavisszhangot váltott ki, ami nem is csoda, hiszen a boldog ara akkora felhajtást rendezett, ami még Hollywoodban is ritkaságszámba megy.

Ennek ellenére a frigy nem bizonyult hosszú életűnek, a pár tavaly nyújtotta be a válási papírokat. Remélhetőleg Star hízásának hátterében nem ez az újabb magánéleti kudarc áll, és csak átmeneti megingásról van szó.

Ezt is szeretjük