A Trónok harca gyönyörű színésznőjéről a gála közepén szakadt le a ruhája
Nem fogod elhinni, ki segített Sophie Turneren.

sophie-turner-emmy-2019-ruhabaki-tan-france-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A hétvégén megrendezésre került a sorozatsztárok Oscarja, az Emmy-gála, melyen a legnívósabb szériákat, szereplőiket és készítőiket díjazta a szakma. A vörös szőnyeges díjkiosztón csak úgy tobzódtak a szebbnél szebb hírességek - természetesen milliókat érő dizájnerruhákban.

Sophie Turnerről leszakadt a ruha

A Trónok harca Sansa Starkját alakító Sophie Turnerrel megtörtént minden híresség legrosszabb rémálma: a díjátadó közepén szakad le róla az estélyi ruhája. A színésznő egy púderrózsaszín Louis Vuitton-kreációt viselt, aminek a dekoltázsrésze éppen a legrosszabbkor adta meg magát.

Szerencsére a villantást sikerült elkerülnie, azonban nem tudta, ebben a helyzetben mit tegyen. Az asszisztensnője villámgyorsan odalépett hozzá, hogy megnézze, mekkora a kár, és volt még egy meghívott, aki nem bírta tétlenül nézni a divatkatasztrófát, ezért felajánlotta a szakértő segítségét a sorozatsztárnak.

Getty Images/ Tan France: Instagram
Getty Images/ Tan France: Instagram

Ő pedig nem volt más, mint Tan France, a Netflix népszerű Queer Eye reality sorozatának divatszakértője, aki a széria minden epizódjában új külsőt ad az átalakításra szoruló főszereplőknek. Végül egy ragasztópisztoly segítségével oldották meg a problémakört, a ruha pedig szebb volt, mint új korában.

France még egy képet is megosztott az Instagram-storyjai között az incidensről, melyen aggódva nézi a tönkrement dizájnerruhát, és segít a sztár asszisztensének, hogy hol ragassza meg a kreációt, hogy az egész este kitartson. "Próbálok segíteni Sophie Turnernek - divatvészhelyzet van" - írta a fotó alá.

Sophie Turner minden bizonnyal nagyon örült a váratlan felmentőseregnek, hiszen ő maga is nagy rajongója a Queer Eye-nak. Az MTV Video Music Awardson összefutott a széria másik főszereplőjével, Jonathan Van Ness-szel, és még sírás-rívás is lett a dologból, úgy meghatódtak mindketten a nagy találkozástól.

Képeken az Emmy-gála legszebb ruhái

Nézd meg a gála legszebb estélyi ruháit - neked kinek a szettje tetszett a legjobban?

Coverfotó és ajánlóképek: Getty Images.

Ezt is szeretjük