A Trónok harca gyönyörű színésznőjéről a gála közepén szakadt le a ruhája

Nem fogod elhinni, ki segített Sophie Turneren.

sophie-turner-emmy-2019-ruhabaki-tan-france-cover

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A hétvégén megrendezésre került a sorozatsztárok Oscarja, az Emmy-gála, melyen a legnívósabb szériákat, szereplőiket és készítőiket díjazta a szakma. A vörös szőnyeges díjkiosztón csak úgy tobzódtak a szebbnél szebb hírességek - természetesen milliókat érő dizájnerruhákban.

Sophie Turnerről leszakadt a ruha

A Trónok harca Sansa Starkját alakító Sophie Turnerrel megtörtént minden híresség legrosszabb rémálma: a díjátadó közepén szakad le róla az estélyi ruhája. A színésznő egy púderrózsaszín Louis Vuitton-kreációt viselt, aminek a dekoltázsrésze éppen a legrosszabbkor adta meg magát.

Szerencsére a villantást sikerült elkerülnie, azonban nem tudta, ebben a helyzetben mit tegyen. Az asszisztensnője villámgyorsan odalépett hozzá, hogy megnézze, mekkora a kár, és volt még egy meghívott, aki nem bírta tétlenül nézni a divatkatasztrófát, ezért felajánlotta a szakértő segítségét a sorozatsztárnak.

Getty Images/ Tan France: Instagram
Getty Images/ Tan France: Instagram

Ő pedig nem volt más, mint Tan France, a Netflix népszerű Queer Eye reality sorozatának divatszakértője, aki a széria minden epizódjában új külsőt ad az átalakításra szoruló főszereplőknek. Végül egy ragasztópisztoly segítségével oldották meg a problémakört, a ruha pedig szebb volt, mint új korában.

France még egy képet is megosztott az Instagram-storyjai között az incidensről, melyen aggódva nézi a tönkrement dizájnerruhát, és segít a sztár asszisztensének, hogy hol ragassza meg a kreációt, hogy az egész este kitartson. "Próbálok segíteni Sophie Turnernek - divatvészhelyzet van" - írta a fotó alá.

Sophie Turner minden bizonnyal nagyon örült a váratlan felmentőseregnek, hiszen ő maga is nagy rajongója a Queer Eye-nak. Az MTV Video Music Awardson összefutott a széria másik főszereplőjével, Jonathan Van Ness-szel, és még sírás-rívás is lett a dologból, úgy meghatódtak mindketten a nagy találkozástól.

Képeken az Emmy-gála legszebb ruhái

Nézd meg a gála legszebb estélyi ruháit - neked kinek a szettje tetszett a legjobban?

Catherine Zeta-Jones pink estélyiben ragyogott - Az Emmy-gála legszebb ruhái képeken

Nézegess képeket!

Elolvasom

Coverfotó és ajánlóképek: Getty Images.

Légy szabad! - Merj szembemenni az árral!

A Femina Klub áprilisi vendége Lakatos Márk stylist lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az önmagunk elfogadására való törekvésről beszélget. Hogyan szembesüljünk saját korlátainkkal, tökéletlenségünkkel? Hogyan dolgozzuk fel az életünkben felmerülő elakadásokat? 

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. április 22. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Ezt is szeretjük